Objavljeno: apr 15 2021 11:16

Latex Trake - Pilates Trake - set 3 in 1

Din

Objavljeno: apr 15 11:16
Pregleda: 8
Cena: 1.550 din/kom (dostava je 300 din)
(otkup + poštarina = 1.850 din)
Pilate trake za aerobik ( pilates trake za fitness ) su jedan od osnovnih aerobik i fitnes rekvizita. Jedan od naziva za ovaj aerobik set je i latex trake za aerobik i fitnes ( kao i elastične trake za jogu ili samo trake za jogu). Set elastičnih traka za vežbanje se sastoji od 3 elastične trake dužine 1.2m koje su različitih debljina i to aerobik i fitnes treningu sa ovim pilates trakama daje različit otpor a samim tim i različite težine/nivoe vežbanja. Više ponavljanja sa manjim otporom ( korišćenje slabije latex ili pilates elastične trake ) se koristi za definiciju, kondiciju i razvoj explozivnosti. Dok manji broj ponavljanja sa većim otporom ( korišćenje jače latex ili pilates elastične trake ) utiče na povećanje snage, mase i razvoja mišićne mase. Sveobuhvatni aerobik/fitnes trening sa sve 3 elastične trake daje sveobuhvatne rezultate u pogledu definicije, mase, snage, agilnosti, koordinacije, kondicije. . . Aerobik elastične pilates trake mogu da se koriste i za zagrevanje pre vežbanja sa drugim rekvizitima ili spravama, ali isto tako sa njima može da se odradi i celokupan trening bez korišćenja bilo koje druge sprave ili rekvizita. Elastične trake za vežbanje se prave od gume koja u sebi sadrži veliki procenat prirodnog kaučuka koji daje potrebnu elastičnost ovim trakama za aerobik i fitnes. Pilates elastične trake za aerobik i fitnes su pakovane u kutijici koja lako može da se nosi čak i u maloj tašni, tako da vežbanje može da se odvija gde got to poželite ( na poslu, u kući, na odmoru . . . ). Često čak i redovni posetioci aerobik i fitnes klubova u kući/stanu imaju ovaj set aerobik traka iz razloga što mogu da odrade trening kući ako iz nekog razloga propuste termin u klubu (iz raznoraznih razloga. . . ). Elastične trake se koriste i za jogu, i vrlo su popularne u joga klubovima ( zato se nazivaju još i elastične trake za jogu ). Elastične trake za jogu ili elastične trake za aerobik i fitnes ili pilates ili latex trake imaju optimalan odnos cene i kvaliteta.

Za dostavu i račun potrebni:

Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)

dodatni telefoni za informacije: 023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291
Viber telefon: +381(0)62/269-193

O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija