Objavljeno: apr 27 2021 12:10

Sklekeri KOMFOR MASIVE

Din

Objavljeno: apr 27 12:10
Pregleda: 6
Cena: 2500 din (dostava je 400 din)
(otkup + poštarina = 2900 din)
Zašto Iron KOMFOR MASIVE Sklekeri? Prilikom konstrukcije sklekera razmišljali smo o sledećim poboljšanjima:

1. ) Kod većine sklekera sam rukohvat je prečnika od fi 22-30mm i često se useca u dlan i žulja ruke. Utrenirani vežbači (koji imaju snage da urade veliki broj sklekova) kao i početnici se često žale na uske rukohvate kod sklekera. Iron sport je konstruisao novi model rukohvata prečnika fi 50mm koji je ergonomski prihvatljiviji i koji se proizvodi u 4 boje od mekanog gumiranog pvc-a (bez mirisa). Rukohvat ima dodatna poboljšanja: ne uvrće se i maksimalno je kvalitetno uradjen da je skoro neuništiv, za razliku od neprenskih ručica koje se vremenom pocepaju.

2. ) Većina sklekera u donjem delu ima zalepljene antiklizne gumene stopice. .. (koje mogu vremenom da se odlepe). Naša ideja je da sklekeri u donjem delu imaju široke gumene navlake koje ne mogu lako da spadnu i koje su ujedno šire, tako da su sklekeri bukvalno zakucani za podlogu. Time se kod vežbača značajno eliminiše strah od razdvajanja sklekera prilikom izvodjenja vežbi.

Iron `KOMFOR MASIV` sklekeri su pravi izbor kako za kućno vežbanje tako i za teretane ( zbog svoje izrade i trajnosti ) Proizvode se u dve osnovne boje: crnoj i sivoj sa rukohvatima koji mogu biti u četiri boje: žutoj, crvenoj, plavoj i crnoj. Položaj sklekera prilikom izvodjenja vežbi može biti paralelan, horizontalan ili pod uglom u zavisnosti od targetiranja odredjene grupe mišića.

Čvrsti metalni sklekeri napravljeni u Srbiji kod kojih težina vežbača nije ograničena.
Za dostavu i račun potrebni:
Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)

dodatni telefoni za informacije: 023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291
Viber telefon: +381(0)62/269-193

O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija