Objavljeno: avg 04 2021 09:35

Stubovi za odbojku

EUR

Objavljeno: avg 04 09:35
Pregleda: 4
STUB ZA ODBOJKU "SPOLJNI"
Odbojkaški stub "SPOLJNI" se ubetonira u predviđeno mesto na podlozi (terenu). Ovaj stub se prodaje pojedinačno ili u paru a cene su izražene ispod.
Cena: 145€ /kom (290€ /par) dostava: dogovor


STUB ZA ODBOJKU "MONTAŽNI"
Odbojkaški stub "MONTAŽNI" ima držač stuba koji se ubetonira u predviđeno mesto na podlozi (terenu) i potom se stub postavlja i vadi u držač po potrebi. Ovaj stub se prodaje pojedinačno ili u paru a cene su izražene ispod.
Cena: 145€ /kom (290€ /par) dostava: dogovor


STUB ZA ODBOJKU "ZIDNI"
"ZIDNI" stub za odbojku ili zidni držač mrežice za odbojku se šrafi u zid sa 4 šrafa koji idu uz njega. Montira se tako da prva alkica odozdo treba da bude na 100cm od poda sale ili terena. Ovaj stub se koristi kada u sali nema uslova za bilo koju drugu vrstu stuba. Ovaj stub se prodaje u paru a cena je izražena ispod.
Cena: 85€ /par (2 komada) dostava: dogovor



STUB ZA ODBOJKU "POKRETNI"
Stub za odbojku "POKRETNI" ili odbojkaški stub sa kontra tegom se može postaviti na bilo koje mesto jer nema ni jedan deo koji se fiksira za pod ili zid. Sa ovim stubom gratis dobijate 140kg kontra tega (28 diska) koji se lako postavljaju i skidaju na postolje konstrukcije stuba. Postolje takođe ima i 2 točka sa zadnje strane tako da može jedna osoba sa relativnom lakoćom da prenose stub na željeno mesto. Ovaj stub se prodaje pojedinačno ili u paru a cene su izražene ispod.
Napomena: Sa tegovima / diskovima možete vežbati ako imate IRON šipke (jednoručne, dvoručne, EZ i triceps) a možete ih i montirati na ručku za rusko zvono.
Cena: 245€ /kom (490€ /par) dostava: dogovor


O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija