Objavljeno: apr 09 2021 11:16

Wall Ball - Fitnes lopta za bacanje 10kg sa 2 ručice

Din

Objavljeno: apr 09 11:16
Pregleda: 3
Cena : 3700 din (dostava je 300din)
(otkup + poštarina = 4000din)


Wall ball (lopta za zid) je po svom prečniku (oko 35cm) znatno veća lopta od klasične medicinke. Spoljašnjost je mekana i omogućuje lakši prihvat lopte prilikom izvođenja raznovrsnih vežbi. Dostupne težine lopti za bacanje na zid su 4,6,8,9,10 i 12kg. Iron Wall Ball lopte su napravljene od jake pvc cirade(jače je od bilo koje varijante sa eko kožom) u kombinaciji crne sa drugih šest boja, gde svaka boja označava određenu težinu. Po zahtevu wall ball lopte za bacanje možemo izraditi u bojama vašeg kluba, firme ili enterijera. lopte za bacanje po narudžbini možemo izraditi u jednobojnoj, dvobojnoj ili nekoj trećoj varijanti. . . raspoložive boje su crna, crvena, plava, zelena, orange, žuta, siva, pink ili krem. Wall ball lopte za bacanje na zid se koriste za bacanje u zid iz čučnja čime jačate mišiće nogu, ramena i abdomena. Potrebno je pronaći težinu lopte koja odgovara vašoj snazi i konstituciji. Nakon toga možete krenuti sa vežbom. Iz položaja čučnja držite loptu ispred grudi i naglim ustajanjem izbacujete loptu u vis na zamišljenu metu na zidu i prihvatate je nazad. Taj postupak se ponavlja. Vaš položaj za vežbanje bi trebao da bude nekih pola metra do metar od zida. Bacanja lopte na zid ne podrazumeva agresivno treskanje lopte o zid niti njeno bacanje na pod, već podrazumeva da lopta prilikom bacanja uvis blago dodirne površinu zida(koji bi trebao da je gladak) i da se pri padu prihvati rukama(ne da padne na pod). Kad trenirate s "iron" wall ball loptom, znajte da je brzina imperativ. Ukoliko počinjete sa korišćenjem, uzmite lakšu "iron" wall ball loptu za početak kako biste razvili maksimalnu brzinu. Jednom kad to postignete možete se prebaciti na veće težine. Ukoliko to zanemarite nećete u potpunosti razviti sposobnost pretvaranja brzine u snagu.

Detaljniji opis vežbanja sa iron wall ball loptom za zid:
Uzmite wall ball odgovarajuće težine i stanite pred zid. Kad određujete svoju poziciju i udaljenost od zida, uglavnom je pravilo da wall ball držite ispred sebe u visini grudi, ispruženih ruku tako da wall ball dodiruje zid. To je početna pozicija, ali možete je prilagoditi kako biste efikasno izvodili vežbu i svaki put pogodili zamišljenu metu i pravilno uhvatili loptu. Kada ste pronašli odgovarajuću početnu poziciju, držite wall ball u visini grudi sa dlanovima položenim na loptu sa strane i malo prema dole. Držite ramena prema nazad, grudi visoko, stopala u širini ramena i spustite se u puni čučanj. Čim se spustite u najnižu poziciju, ustanite eksplozivno odguravajući se petama, koristeći tu energiju kako biste bacili wall ball prema gore i pogodili metu. Uhvatite loptu kad vam se odbije nazad i odmah se spustite u čučanj, te ponovite prethodni korak.

Uz doplatu od 500 Din dobijate WALL BALL loptu sa 2 dodatna rukohvata.

Wall Ball - lopta za bacanje ili fitnes lopta se koristi kod vežbi kondicija i snage uključujući skoro sve mišiće tela. Pored opisanih vežbi dijapazon vežbi sa wall ball loptom je i veći i uključuje i grupne vežbe dodavanja i prihvatanja lopte. Iron wallball lopte ( fitnes lopte ili lopte za fitness ) na sebi imaju dva rukohvata (koja su priljubljena uz loptu i ne smetaju pri bacanju), što im (za razliku od konkurentskih lopti) daje dodatne mogućnosti korišćenja lopte kao rusko zvono (kettlebell) ako se koristi jedan rukohvat, ili vežbi za triceps, ako se koriste dva rukohvata. Iron-ova lopta za bacanje na zid ima optimalan odnos cene i kvaliteta.

Cene Wall Ball lopti za bacanje:

Težina: 4kg - 2700 Din Težina: 4kg (sa dodatne 2 ručice) -3200 Din
Težina: 6kg - 2900 Din Težina: 6kg (sa dodatne 2 ručice) -3400 Din
Težina: 8kg - 3000 Din Težina: 8kg (sa dodatne 2 ručice) -3500 Din
Težina: 9kg - 3100 Din Težina: 9kg (sa dodatne 2 ručice) -3600 Din
Težina: 10kg - 3200 Din Težina: 10kg (sa dodatne 2 ručice) -3700 Din
Težina: 12kg - 3300 Din Težina: 12kg (sa dodatne 2 ručice) -3800 Din

Za dostavu i račun potrebni:
Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)

dodatni telefoni za informacije: 023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291
Viber telefon: +381(0)62/269-193



O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija