Objavljeno: jul 07 2021 01:56

Zidno Vratilo ( ZV - 02)

Din

Objavljeno: jul 07 01:56
Pregleda: 2
Cena: 4100din (dostava je 500 din)
(otkup + poštarina = 4600din)
Ova vratila sa ručicama i bez ručica za paralelni hvat se koriste za vežbanje mišića gornjeg dela tela vežbama kao sto su zgibovi (chinup i pullup) - podizanjem rukama sa šakama okrenutim od tela, prema telu i okrenutim jedna drugoj.
Zidna vratila su na krajevima blago povijene nadole i obložene neoprenskom (sunđerastom) gumom radi lakšeg vežbanja. Prvobitno je iron-sport na trižište izbacio 2 modela zidnih vratila sa i bez ručica za paralelni hvat, ali je ponuda svakog modela proširena na 3 podvarijante u zavisnosti od zahteva i želje kupaca (ukupno 6 varijanti). Veliko poboljšanje je nastupilo kod gumene ručice modela za paralelni hvat, jer je urađen novi širi alat za gumenu navlaku za ruke, koji ergonomski mnogo više odgovara vežbačima.

ZIDNO VRATILO ( ZV - 01) je zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat, koje ima i blago povijene ručice za širi hvat, kao i središnju cev bez grip trake (tanju)
Cena zidnog vratila model ZV-01 je 3500din. dostava: 500 Din
ZIDNO VRATILO ( ZV - 02) je zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat, koje ima i blago povijene ručice za širi hvat, kao i deblju središnju cev obmotanu grip trakom.
Cena zidnog vratila model ZV-02 je 4100din. dostava: 500 Din
ZIDNO VRATILO ( ZV - 03) je zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat, koje ima i blago povijene ručice za širi hvat, deblju središnju cev obmotanu grip trakom, kao i dodatak za uski hvat obmotan grip trakom (odličan za gornje trbušnjake) Po mišljenju mnogih hobi i profi vežbača ovo je skuplja ali i najbolja opcija od svih modela zidnih vratila, ( više je i odbačeno od zida od modela 01 i 02)
Cena zidnog vratila model ZV-03 je 4550din. dostava: 500 Din

ZIDNO VRATILO ( ZV - 04) je zidno vratilo bez ručica za paralelni hvat, koje ima blago povijene ručice za širi hvat, kao i središnju cev bez grip trake (tanju)
Cena zidnog vratila model ZV-04 je 3300din. (najjeftiniji model) dostava: 500 Din
ZIDNO VRATILO ( ZV - 05) je zidno vratilo bez ručica za paralelni hvat, koje ima blago povijene ručice za širi hvat, kao i deblju središnju cev obmotanu grip trakom.
Cena zidnog vratila model ZV-05 je 3700din. dostava: 500 Din
ZIDNO VRATILO ( ZV - 06) je zidno vratilo bez ručica za paralelni hvat, koje ima blago povijene ručice za širi hvat, deblju središnju cev obmotanu grip trakom, kao i dodatak za uski hvat obmotan grip trakom (odličan za gornje trbušnjake) ( više je i odbačeno od zida od modela 04 i 05)
Cena zidnog vratila model ZV-06 je 4100din. dostava: 500 Din

Ukupna širina zidnih vratila je oko 115cm a širina uske središnje šipke je 52cm. Zidno vratila sa ručicama za paralelni hvat koje stoje u normalnom položaju u odnosu na šipku omogućavaju dodatne vežbe. Ove dve ručice su obložene novom širom gumenom oblogom koja po sebi ima žljebove protiv proklizavanja (slično kao ručke biciklova). Za unapređeno vežbanje na zidnom vratilu mogu se na sebe dodati razni tegovi kao što su tegovi za ruke, tegovi za noge, pojas za trčanje u koji se stavljaju tegovi ili se oko struka mogu vezati tegovi (diskovi) za jednoručne i dvoručne sipke. Ukoliko se pri vežbanju na zidnom vratilu dodaju tegovi vežbanje može biti znatno efikasnije a potrošnja energije znatno veća. Vratila za zgibove imaju optimalan odnos cene i kvaliteta.

Za dostavu i račun potrebni:
Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)

dodatni telefoni za informacije: 023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291
Viber telefon: +381(0)62/269-193



O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija