Objavljeno: mar 16 2016 06:54

ELEKTROSOKER LED LAMPA 8810

Din

Objavljeno: mar 16 06:54
Pregleda: 5
Trenutno jedan od najboljih elektrosocker 8810 uređaj za samoodbranu je visokonaponski aparat i uređaj za samoodbranu namenjen pre svega za Vašu zaštitu i zaštitu Vaše imovine od agresivnih ljudi i životinja. Novina kod ovog modela je pojačana jačina LED diode i mogućnost štelovanja snopa koju do sada nijedan model nije imao. Zahvaljujući ovome ova lampa ima domet od preko 100 m u najužem snopu svetlosti.
Urađen je i novi oblik vrha lampe koji povećava kontaktnu površinu sa napadačem i ujedno povećava dejstvo elektrosockera.
Pored toga povećan je i kapacitet baterije i sada lampa može neprekidno da svetli i do 6h pri jačini osvetljaja od 320 lumena.

Dimenzije:
Dužina: 190 mm
Širina sočiva: 44 mm
Prečnik tela: 30 mm
Težina pakovanja: 400 g

Dodatni, sigurnosni prekidač na dnu lampe, tako da se elektrosocker ne može slučajno aktivirati. Lampa poseduje punjivu bateriju velikog kapaciteta i dugog veka trajanja. Prema podacima proizvođača podržava i do 500 ciklusa punjenja. Punjenje lampe se vrši preko kabla direktno u strujnu utičnicu - nije vam potreban dodatni punjač.
Uz lampu se dobija kabl za punjenje i futrola.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0616427984

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija