Objavljeno: feb 28 2013 10:27

Rasterivač komaraca _privezak za ključeve

Din

Objavljeno: feb 28 10:27
Pregleda: 6
Ovaj privezak za kljuceve ima funkciju rasterivaca komaraca.
Radi elektronski, ne koristi nikakve hemikalije i nije stetan za kucne ljubimce niti za okolinu.
Malih je dimenzija, te lako stane u svaki dzep, noseci ga kao privezak ga sigurno necete zaboraviti, a tokom letnjih dana ce sigurno koristi.
Napaja se malom baterijom formata CR2032 koji se isporucuje sa uredjajem, radi na principu zvuka specificne frekvencije, koji je necujan za coveka ali smeta komarcu.
Deluje u krugu od oko 1-2 m od izvora zvuka, vrlo pogodan za pecarose, fotografe, ornitologe i sve one koji vole da borave u prirodi a ne zele da daju krv komarcima.

USLOVI PRODAJE

Kupac placa robu prilkom preuzimanja pošiljke (pouzecem), zajedno sa poštarinom.
ARTIKLE NE ŠALJEM VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE!
Kupljene artikle ne šaljem kao obicno pismo, preporucenom pošiljkom, AKS-om, dejli expresom, poštanskim golubovima, pismima u boci kao ni taksistima ni autobusima. Molim Vas da me unapred poštedite Vaših eksibicija oko slanja pošiljke i nacina placanja. Istu možete dobiti koristeci usluge PostExpresa ili našim gostoprimstvom prilikom licnog preuzimanja.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0655065255

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija