Objavljeno: dec 04 2012 03:24

Balon Za Mali Fudbal Talija

Objavljeno: dec 04 03:24
Pregleda: 7
Balon za mali fudbal Talija nudi svim ljubiteljima fudbala i tenisa uzbudljiv i rekreativan jednocasovni trening. Vrhunski uslovi za rekreaciju na terenu dimenzija 34mx18m i sa vestackom travom ispod koje je kvarcni pesak, sa urednim svlacionicama i tusevima omogucavaju da se ugodno osecate. U okviru objekta funkcionišu tri škole malog fudbala, tako da možete birati gde će Vaše dete trenirati.Takodje mozete koristiti sportske rekvizite lopte i markere.
U okviru samog terena nalazi se prijatan i moderno opremljen kafić koji radi od 10h-01h. Igrači se posle treniniga mogu opusiti uz piće i televizijsko/sportski program koji se može pratiti na video bimu.Odličan polozaj kafića Vam omogucava pracenje utakmice na samom terenu. Odlično mesto za pauzu, kako odmor, tako i relaksaciju i udobnost. Pozivamo sve ljubitelje malog fudbala na sportsko druženje!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0638980341

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija