Objavljeno: avg 21 2020 12:15

NOVA,NAMEŠTENA KUĆA ZA ODMOR

EUR

Objavljeno: avg 21 12:15
Pregleda: 6
Ako želite komforan odmor u tišini a ipak nedaleko od lokalnog i međunarodnog transporta, SPA centra, aktivnosti u prirodi, atrakcija i možda noćnog života, onda ste na pravom mestu.

Na 4km od centra Vrnjačke Banje, u mirnom mestu, izdajemo dvosobnu porodičnu neuseljavanu kuću (120m2), za smeštaj 4 odrasle osobe+ 2 deteta koja će deliti ležaj sa odraslima. Kuća je kompletno opremljena nameštajem i pokućstvom.

Sastoji se iz: 2 spavaće sobe u kojima se nalaze ležajevi kao na slikama (francuski ležaj u jednoj i dva samca u drugoj-samci mogu se prisajediniti u jedan ležaj za dvoje(kao na slici), velikog dnevnog boravka sa garniturom na kojoj još eventualno 1 odrasli može da spava, kuhinje (frižider sa malom ledenom komorom, keramička ploča sa 4 ringle za kuvanje i sav potreban escajg i posudje)sa trpezarijom u kojoj se nalazi sto za 6 osoba, ostave i komotnog kupatila sa kadom.

Ispred kuće nalazi se natkrivena terasa gde možete užinati tokom cele godine, a od proleća do kasne jeseni uživati u prelepoj bašti koja se prostire na 30 ari. Bočno se nalazi parking za 2-3 auta.

Cena je promenljiva i zavisi od broja osoba koje borave u smeštaju i broja dana boravka tj. odobravamo popuste za boravak manje od 4 osobe, i boravak više od 1.noćenja.

WiFi i parking su besplatni.

Zdravo nam budite i dobro nam došli!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija