Objavljeno: feb 08 2018 04:37

Fortress apartmani

Din

Objavljeno: feb 08 04:37
Pregleda: 2
Fortress Apartmani se nalaze ispod Petrovaradinske Tvrđave sa savršenom lokacijom za Vašu posetu. Mi pružamo najbolju moguću uslugu i naše sobe su moderne, čiste i udobne.

Apartmani su smešteni u bezbednom, skrivenom delu ‘Gradića’ u Petrovaradinu. Imamo dva parking mesta u dvorištu koje je obezbeđeno kapijom, i četiri parking mesta na ulici ispred apartmana.

Dvorište je 120 m2 sa stolom i stolicama od proleća do jeseni, mnoštvo cveća i zelenila, česma sa vodom, i hladovinom od drveta starog preko 100 godina. Picerija, pekara, autobusko stajalište i trafika su na 70 metara od apartmana.

Dva lepa restorana na Dunavu su na oko 150 metara, a do centra Novog Sada ima 600 – 700 metara. Petrovaradinska Tvrđava je na 200 metara od apartmana. Kliknite na mape ispod da vidite tačnu lokaciju Fortress Apartmana u odnosu na Petrovaradinsku tvrđavu i Novi Sad.
Bez obzira da li ste u Novom Sadu zbog posla ili na proputovanju, bez obzira da li ostajete više dana ili samo jednu noć, učnićemo Vaš boravak u Novom Sadu ugodnijim, opuštenijim i cenovno pristupačnim. Apartmani Fortres zbog svoje izuzetne lokacije, udobnog smeštaja, predstavljaju najbolji mogući izbor za Vas. Dobro Dosli !!!
Vise informacija na : http://fortressapartmani.com
Kontakt tel: 021/439340 ; 063/439340
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
021439340

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija