Objavljeno: maj 19 2015 03:26

Smestaj Zrenjanin

Objavljeno: maj 19 03:26
Pregleda: 7
Banatsko etno selo "Tiganjica" sagradjeno je od temelja u lalinskom stilu na nacin na koji se u davna vremena gradilo. Docarava posetiocima Banata, nacin zivljenja u Banatu i pruza im mogucnost da se bar na tren vrate u proslost i osete njegove cari.
Banatska kuca trenutno raspolaze sa sest soba, ekonomskim dvoristem u kojem se posetioci mogu isprobati u kuvanju Cobanskog paprikasa, riblje corbe i to sve uz zvuke banatske tamburice. Takodje ispod cuvene banatske kotarke i susare mogu ucestvovati u tradicionalnom svinjokolju. Tu su i stale sa rasnim konjima kao i staze za jahanje. Pored navedenih sadržaja Vasa deca se mogu zabavljati u ogradjenom decijem igralistu prepunom sadrzaja uz drustvo poni konja.
Banatsko etno selo 'Tiganjica" pored svih sadržaja koje nudi posetiocima bavi se i organizacijom bajkovitih venčanja, banketa, seminara, izleta, ekskurzija i ostalih svečanosti.Svaka soba je unikatna i oslikava davno proslo vreme. Namestaj je pažljivo biran,od punog drveta i u etno stilu. Sve sobe i apartmani poseduju svoje kupatilo.
Vise informacija na nasem web sajtu: http://restorantrofej.com/tiganjica.html
Kontakt tel:023/884122;064/1758296;064/1201801
Dodjite ,cekamo Vas!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0641201801

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija