Objavljeno: mar 06 2012 09:47

Bez ulaganja, zarada iz vaseg doma-HIT

Objavljeno: mar 06 09:47
Pregleda: 4
VAZNA NAPOMENA: odnosi se na celu Srbiju i bivse YU republike!
Od 9. aprila krece novi pretrazivac koji ce nadmasiti sve dosadasnje pa cak i google!! Svake decenije se u Internet svetu dogodi po neko veliko otkriće. Predhodnih decenija to su bili Yahoo, Google, Skype, Twitter, Facebook.
Ovu deceniju će obeležiti jedna nova kompanija. Lansirali su svoj program pre 2 meseca i vec se registrovalo vise od 2.700.000 ljudi, sto je prosto neverovatno! Registracija je POTPUNO BESPLATNA i oduzece vam mozda 2 min. vremena, a moze vam doneti puno toga, pre svega sa finansijske strane! Verovatno se pitate u cemu je "fora", i kako je moguce zaraditi ako je besplatna registracija? Sve sto treba da uradite posle 9. aprila je da umesto googla( tako je kod vecine ), vi i vasi prijatelji postavite novi pretrazivac, i dobijacete SVAKOG MESECA UPLATE od 1$ po svakom coveku koji se registruje, kako vas direktan, tako i njihovi prijatelji!!!!Princip zarade je sledeći: zarada se prostire na 5 nivoa i možete zaraditi po 1$ mesečno od svakog člana na svih 5 nivoa, dakle od članova koje ste uveli vi, ali i koje su uveli vaši članovi, njihovi članovi i tako dalje 5 nivoa u dubinu. Dakle ako uvedete samo 5 članova što je neverovatno lako i svi ostali članovi takođe uvedu po 5 članova, vaša mesečna zarada bi iznosila 3 905$!
Ukoliko vam se ovo svidja, kliknite na link

http://signup.wazzub.info/?lrRef=a5dcbba7

registrujte se i imacete obezbedjene mesecne prihode!
Ovo je trenutno apsolutni HIT u svetu i kod nas, iskoristite sansu!
Za jos neke dodatne informacije mozete nas kontaktirati na mob. ili mail:
[email protected]
Na kraju jos jedna VEOMA BITNA STVAR, kad se registrujete stici ce vam na mail link za verifikaciju clanstva i TEK TADA ZVANICNO POSTAJETE CLAN!
Tada dobijate link koji prosledjujete vasim prijateljima.
http://www.youtube.com/watch?v=ws_71O-Yoio&context=C3cd4032ADOEgsToPDskKd54qPcMdEqYeAa152hRRQ
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
065-2121848

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija