Objavljeno: dec 02 2014 12:32

Alfa Romeo 159 1.9 jts -06

EUR

Objavljeno: dec 02 12:32
Pregleda: 13
OPŠTE INFORMACIJE:
======================
Automobil je uvežen iz Italije u februaru 2011. godine od prvog vlasnika kome je tada istekao petogodišnji lizing. Automobil je održavan u ovlašćenom servisu u Italiji, što je nastavljeno i u Srbiji. Nakon što je Delta Auto prestao da zastupa Alfa Romeo, glavni majstor/poslovođa Ivan je nastavio sa kvalitetnim radom u servisu VB Centar, koji se nalazi u Belfortskoj ulici, gde možete dobiti sve detaljne informacije o ovom primerku Alfe 159.

SERVISIRANJE:
======================
Osim redovnih malih servisa (na 10, 000km), urađen je kompletan veliki servis 2013. godine, uključujući zamenu lanaca, lančanika i svega ostalog što ide sklopu velikog servisa. Svi montirani delovi su naručivani originalni iz Italije i montirani u gore pomenutom servisu. Svaka provera je naravno moguća.

FELNE I PNEUMATICI:
======================
Felne su nemačke proizvodnje, 19" Oxigin 14 BFP, kupljene nove u zvaničnom zastupništvu u Ljubljani, Sloveniji - A3M Tuning. Na istom mestu su kupljeni i novi niskoprofilni letnji pneumatici Federal 595 EVO dimenzija 225/40/R19, kao i sve četiri H&R sportske opruge koje spuštaju automobil za diskretnih -35mm. Automobil takođe ide uz još jedan set točkova, 4 x originalne 17" alu felne sa 20 krakova, kao i 4 x zimski pneumatici marke BF Goodrich kupljeni u Beogumi u Novembru 2013. godine. Uz automobil poklanjam 2 x letnje pneumatike Goodyear Eagle F1, kao i 4 x originalne opruge. Uz felne 19" idu i sigurnosni šrafovi.

FOLIJE I DETALJI:
======================
Automobil je 2011. godine presvučen u mat crnu foliju u RD Design servisu (Ustanička ulica), po mnogima najkvalitetnijem servisu za auto-folije. Nakon 2 godine automobil je presvučen u mat belu foliju u istom servisu, zarad osvežavanja izgleda, kada su hromirani detalji presvučeni u 3D karbon foliju (retrovizori, kvake, prednja maska i okvir prednjeg i zadnjeg znaka). Stakla, migavci i štop svetla su zatamnjena Llumar folijom za koju posedujem overeni atest.

RAZLOG PRODAJE:
======================
Automobil se prodaje zbog planirane investicije u opremanje stambenog prostora, kao i zbog skorašnje kupovine Ducati Panigale motorcikla i Audija A1, koji nam zbog smanjene učestalosti daljih putovanja pokrivaju sve trenutne potrebe. Zamene me ne interesuju, ne planiram kupovati drugi automobil trenutno.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13
069/555-666-0

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija