Objavljeno: jan 20 2018 09:17

BMW 320 d

EUR

Objavljeno: jan 20 09:17
Pregleda: 23

BMW E90 u odlicnom stanju, poseduje totalni full od opreme, sto ukljucuje : veliku prof. navigaciju, dynamic xenon farove, braon kozna sedista, grejace sedista, parking senzore napred i pozadi koji se pale manuelno ili automatski, prskalice za forave, alarm, telefon i jos mnogo toga.. Felne su 17" sa zimskim gumama, presvucene mat crnom folijom u spreju i mogu se skinuti za 10tak min ko zeli, ispod je siva boja odlicno stanje.
Auto uvezen iz Nemacke, sva moguca dokumentacija od prvog dana kad je kuljen u Nemackoj do danas (slika sa oglasa kad je uzet tamo placen 25.000e).
Model fabricki bez DPF filtera, tako da nema skupih popravki i cimanja oko njega.
Redovno servisiran i odrzavan, pre 4 meseca uradjen veliki servis (fileri, ulja, remenica Corteco), takodje i cela servisna istorija tako da je kilometraza prava, garaziran, ugradjen zeder dva kljuca, zatamnjen Llumar folijom.
Jedini razlog prodaje je odlazak u inostranstvo 17 Maja, ukoliko se ne proda do tad ostaje u krugu porodice tako da je cena fixna i prodaja nije hitna.

Molim bez zamena i cenkanja.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
23
381642873114

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija