Objavljeno: mar 06 2015 08:46

MG ZR 1.8 -05

EUR

Objavljeno: mar 06 08:46
Pregleda: 29
Uvezen je iz Italije, drugi sam vlasnik, kilometrazaje originalna, godina bas 2005, tockovi 17, gepek se otvara daljinski, garancija. Moze zamena, cena kod zamene veca u zavisnosti od realnosti ponude.
Pravi sportski auto, kada je bmw preuzeo fabriku izbacio je ovaj restajling model koji je kod nas slabo zastupljen, VOZILO BAS ZA SVAKU POHVALU.Vidi se razlika u odnosu na stariji model rover i kod farova, branika, motora enterijera i exterijera.Fabricki hromirani detalji nozne papucice kvacila-kocnice-gasa, rucka menjaca, rucna kocnica, otvori za ventilaciju, itd...
Motor 1.800 ccm3 prava mera je za ovaj model, ima dovoljno snage za grad i za voznju na otvorenom putu i pri preticanju. Nije veliki potrosac za ono sto pruza.
Kupite ako ima takav jeftiniji nema potrebe da trosite vreme ni sebi ni meni, jer ja znam sta imam i koliko to vredi. Za ozbiljne ponude moze sms, email i poziv.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
29
064/955-8734

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija