Objavljeno: maj 01 2019 11:08

Golf 3 1.9 TDI

EUR

Objavljeno: maj 01 11:08
Pregleda: 7
- Fabrička GT oprema (dodatne plastike spolja, zatamljene zadnje svetlosne grupe, sportska sedišta). Motor 1.9 TDI (66kw) 90ks. Na satu piše 304.000km, ali koliko je stvarno prešao zaista ne znam, ali znam sledeće:
- Kod mene je došao oko 25.04.2017. sa 264.500km i odmah je rađen mali servis (kilometraže svih servisa na poslednjoj slici). Akumulator Akom kupljen 31.08.2017. i od tada ima 3 godine garancije (još 3 puna meseca garancije). Zamenjena grana grejača i ispitani svi grejači, podešeno paljenje i ocisćene greške (svi grejači su uredu i svi funkcionisu). Turbina zamenjena 01.11.2018. i od tada ima 12 meseci garancije, remontovana od strane radnika Turbo Servis Užice(jos 6 meseci u garanciji). Letnje gume vožene jednu ipo sezonu, zimske dve sezone (u garanciji do kraja 2019 godine). Dubine šare na letnjim i zimskim gumama su uredu i mogu se voziti minimum još dve sezone (slikana šara letnjih i zimskih guma u odnosu na kovanice od 1 i 5 dinara). Zamenjeno vetrobransko staklo po kupovini vozila zbog tehničkog pregleda. Staklo ima tamno plavu zaštitu od zaslepljivanja.
- Enterijer je očuvan i nije iscepan. Fabričke polu-kadice u kojima se lepo sedi i koje lepo drže u krivinama. Vozačeno sedište je podesivo po visini.
- Automobil se prodaje sa svim što vidite na slikama.
- Uz automobil ide: Set aluminijumskih DOTZ fleni sa letnjim gumama i set čeličnih felni sa zimskim gumama. Multimedija Pioneer MVH-181UB (4x50w, usb, aux, android). Orion ozvučenje u vratima 17cm prečnik zvučnika, na tabli ispred vozača i suvozača po 10cm.
- Uz atomobil dajem kompletnu opremu koja se nalazi u gepeku (floroscentni prsluk, trougao, komplet H7 sijalica, sajla za vuču, deo koji se šrafi pored migavca kada vas neko vuče, kompletna prva pomoć tip B, ulje 10w-40 koje je ostalo od poslednjeg malog servisa).
- Automobil se vozi svakog dana, od kako je kod mene nikada nije voženo više od 4 osobe (vozač + 3 putnika). Nema truleži ispod automobila. Premazana je zaštita kada je kupljen. Najviše je korišćen za odlazak na posao (dnevno po 40-60km). Gorivo je točeno samo na NIS benzinskim stanicama.
- Cena je podložna promeni.
- Prenos je obavezan.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija