Objavljeno: nov 20 2021 12:29

Bluetooth Auto Dijag Delphi ds150e 2017.r3 OBDII EOBD

Din

Objavljeno: nov 20 12:29
Pregleda: 2
NOVO - Ima na Stanju!

Najnoviji softver 2017. R3 sa kejganom na CD-u.


Brz i pouzdan dijagnostički alat koji služi kao veza između vozila i računara.
Funkcija multipleksera, 2kHS CAN (ISO 11898-2), SV CAN (SAE J2411), K / L (ISO 9141-2), VPV (J1850), PVM (J1850), RS485 (J1708), TTL i (SPI, analogni u, 5volt van).

Može da uradi sledeće:
1. Izradi određenu serijsku dijagnozu;
2. Funkcija skeniranja;
3. EOBD / OBDII komunikacija; br
4. Serijski sistemi;
5. Motor;
6. Paljenje;
7. ABS; br
8. Resetovanje usluge;
9. SRS; br
10. Imobilizator;
11. Instrument;
12. Komforni sistem;
13. Menjač itd.

Pomoću funkcije snimanja leta možete da snimate parametre u realnom vremenu dok vozite vozilo. Tokom snimanja pritiskom na dugme možete da istaknete određenu grešku kako biste otkrivenu grešku mogli kasnije da istražite.

Kada je CDP + povezan na vozilo, jedinica će proveriti napon akumulatora u vozilu i automatski se prilagoditi nivou napona vozila od 12 ili 24 volta. Ako napon postane previsok ili prenizak, CDP + će vas upozoriti zvukom i svetlošću, a takođe ćete biti upozoreni preko ikone baterije u našem dijagnostičkom softveru.

U našem CARS softveru imamo pametnu funkciju koja vam omogućava da očitate broj šasije iz vozila koje želite da dijagnostikujete. Ovo osigurava automatski izbor pravog modela i godine. Pored toga, automatski se bira i kod motora za vozila koja su uobičajeno dostupna na tržištima.
Inteligentno skeniranje sistema (ISS) skenira sve sisteme u vozilu i prikazuje kodove grešaka koji su sačuvani u svakom sistemu. To štedi vreme i dobijate brzi pregled stvarnog stanja celog vozila. Kada je ISS završen, tada možete odabrati određeni sistem kontrole da biste dalje analizirali rezultate.

Inteligentna sistemska identifikacija (ISI) automatski identifikuje i bira tip kontrolera koji je ugrađen u vozilo. Ovo osigurava da se dijagnostička sesija pravilno izvede sa tačnim parametrima po potrebi.
Može da radi za CAR & TRUCK, odgovara i starim i novim vozilima.

Specifikacija:

Materijal: ABS

Softver: 2016.1
Prevodite jezike: engleski rumunski, ruski, srpski itd.

Funkcije:

Pod ovom karticom funkcije moći ćete da vidite prilagodbe i podešavanja koja su moguća za određeno vozilo, a da vozilo nema u vašoj blizini. Zajedno sa tekstovima pomoći kao vodičem, možete planirati i biti efikasni u svom radu; čak i pod složenim situacijama.

OBD-FUNKCIJE
CDP + je opremljen jedinstvenom tehnologijom multipleksera, koja omogućava upotrebu na svim tipovima vozila, bez obzira na nivo napona i komunikacione standarde. Za ona vozila koja ne koriste standardni 16-pinski konektor, nudimo kompletan set sertifikovanih i prilagođenih adapterskih kablova i kompleta.

Za većinu OBD funkcija, poput podešavanja i programiranja, postoje detaljna uputstva i tekstovi pomoći koji će vam pomoći u dijagnostičkom radu. Pronaći ćete korak po korak informacije o preduslovima, pripremi i implementaciji različitih funkcija; čineći i najsloženiju funkciju jednostavnom za izvođenje.

Podržani model automobila:

za Alfa Romeo, Audi, BMV, Cadillac, Chevrolet, Chrisler, Citroen, Dacia, Daevoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hiundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Leus, Lotus, Mahundra / Renault , ; Maserati, Mazda, Merced-es, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel / Vauhall, Peugeot, Por-sche, Renault, Rolls-roice, Rover, Saab , ; Samsung, Seat, Škoda, Ssang Iong, Suba-ru, Suzuki, Toiota, VV itd.

Podržani model kamiona: za Allison, Chevrolet, Citroen, Dacia, DAF, Fiat, F-ord, Hiundai, Isuzu, Iveco, Kia, Man, Man šasiju autobusa, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel / Vauhall, Peugeot, Renault , Renault Trucks, Scania, Scania autobuska šasija, Seat, Škoda, Toiota, prikolice, VV, autobuska šasija, kamioni Volov itd.

Paket Sadrzi:
1 * Uredjaj
1 * USB kabl
1 * CD (2017 Softver)

Ako postoji problem sa CD-om, softver možete preuzeti sa sledeće adrese:
360diag. net/a/dovnloads/Other_Related_Softvare/2018/0623/509. html


Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija