Objavljeno: feb 25 2017 06:08

Gsm zastita automobila od kradje

EUR

Objavljeno: feb 25 06:08
Pregleda: 9
Trenutno najbolja zastita za vas automobil.
Sta vam omogucava gsm zastita:
gsm zastita vam obezbedjuje 100% zastitu automobila od kradje, provale, neovlascenog startovanja motora.

Prednosti gsm zastite:
vecina novijih automobila ima ugrađeni alarm, to nekad, nazalost nije dovoljno da se vozilo zastiti od krađe. Vozaci se zato odlucuju za dodatne vidove zastite koji mogu efikasno da zastite automobil, a autosigurnosni sistemi posebno su korisni vozacima koji svoje automobile cesto parkiraju na ulici, zbog cega su cesce meta lopova.
Najpouzdaniji vid zastite je autosigurnosna Gsm zastita, koja je najefikasnija zastita od kradje vozila.
Sa sistemom za dojavu na vasem telefonu ukoliko neko pokusa startovati auto i momentalno onemoguciti paljenje koje je nezavisno od vaseg alarma, kompljutera i napajanja osigurace vam 100% zastitu, a vice te odmah znati da vam neko uzaludno pokusava ukrasti automobil.

Cena gsm zastite zavisi od vozila, motora u vasem automobilu kao i modela modula koji zelite npr: (u slucaju provale automobila, automatsko onemogucavanje startovanja motora i dojava na telefon da je neko u vasem automobilu) ili recimo gasenje automobila mobilinim telefon. Veoma korisno ako ste ostavili upaljen auto izasli do prodavnice a lopov seo i odvezo se, jednostavnom komnikacijom vaseg telefona za vozilom zaustavljate ga i slanjem sms poruke dobijate lokaciju gde se nalazi). Opcije gsm zastite su skoro neogranicene pa tako i cene koje se krecu od 14600rsd sa ugradnjom do 34900rsd. ugradjuje se iskljucivo u auto servisu Avramovic u velikoj plani, ulica Paje jovanovica br6
Vreme ugradnje od 1 do 2h u zavisnosti od vozila.
Za vise informacija i tacnu cenu ugradnje za vas auto zvati svakim radnim danom sem nedelje od 9h-17h.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0631931097

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija