Objavljeno: dec 10 2013 03:34

Motor Opel Corsa benzinac/plin 1,4 -86

EUR

Objavljeno: dec 10 03:34
Pregleda: 2
Motor opel corsa benzinac/plin 1,4 (1986.godište) skinut sa mog opel kadeta (ugradio sam ga pre 3 godina kada mi je crko originalan motor a kupio ga na obližnjem otpadu za 200 eura-posle sam saznao da na njega ne pasuje more mojih delova pa sam morao da dokupujem menjač+razvodnu ruku i ostale agregate !Izneo me je preko 400 e ukupno ali šta ćeš neznanje se plaća ? ) koji je bio registrovan do 30/10/2013 godine a onda zbog loše limarije rasturen za prodaju na delove .Znači auto je bio ispravan mehanički sve ali zbog rupa u patosu i sajtnama milicija mi je dojadila sa kaznama pa mi se nije više isplatilo da ga registrujem ! Sobzirom da nisam imao papire za ovaj motor ja sam davao prijatelju koji mi je to promuvao preko nekih divljih osiguravajućih kuća da mi ga osiguraju a na putu mi niko nije gledao brojeve tako da nikad nisam imao problema !Motor je odličan ,super je vukao ,malo trošio ulje a nudim ga komplet sa svim agregatima na sebi (osim benzinske pumpe koje sam prodao ) ! Ako vas još nešto interesuje od ovog modela opela slobodno pitajte!
S obzirom na težinu motora sa agregatima i da sam počeo da sečem limariju sa auta tako da je zadnji deo otišao na otpad preporučujem lično dolaženje prilikom preuzimanja ovog predmeta tj. za preuzimanje motora jer je sve prilično teško !
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija