Objavljeno: jan 23 2017 07:09

Ford Focus 1.8 tddi finesse -03

EUR

Objavljeno: jan 23 07:09
Pregleda: 9
Ford Focus 1.8 tddi (Boch pumpa), restyling model, u najvećem ,,FINESSE'' paketu opreme. Uvežen iz Nemačke 2013. godine, gde je kupljen od prvog vlasnika. Kupljen nov u Fordovom salonu - ,,Freilinger&Geisler'', Rosenheim, Nemačka, gde je uredno servisiran i održavan. Vozilo poseduje kompletnu fabričku i servisnu dokumentaciju, sa pratećim servisnim računima, koji su bili prijavljeni carisnkoj ispostavi prilikom uvoza vozila, što potvrđuje originalnost kilometraže. Od dodatne opreme ima i atestiranu montažnu vučnu kuku Euro standarda sa uverenjem. Na vozilu se nalaze sve 4 zimske ,,Sava Eskimo S3+'' stavljene ove zime.
Pre par stotina km na vozilu je urađen kompletan veliki servis,gde su zamenjeni - ulja, kaiševi, filteri goriva, filteri ulja, filteri vazduha, ABS sistem, pločice, viljuške, ležajevi, odrađena reglaža trapa, odrađen servis klime, tako da ne zahteva nikakva dodatna ulaganja.
Moguća svaka provera kod ovlašćenog Fordovog servisera.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija