Objavljeno: apr 14 2018 06:01

Peugeot 308 1,6HDi 90KS

EUR

Objavljeno: apr 14 06:01
Pregleda: 22
Auto je kupljen polovan i ja sam jedini vlasnik u Srbiji. Auto je kupljen kada je imao 3 godine i predjenih oko 140.000 km. Auto je odrzavan u Peugeot servisu Nikola u Batajnici (osim polsednje servisa koji je urađen u servisu Mitrović na Medaku, jer je servis Nikola trajno zatvoren zbog odlaska vlasnika u penziju). Klima je odrzavana u servisu Iskra u Vovode Vuka (kod Ruzveltove). Uz auto idu i letnje i zimske gume koje su u solidnom stanju (nisu nove, ali mogu da izdrze jos dve sezone, barem). Auto ima jedan set čeličnih felni (koje se nalaze na njemu). Auto je vredan da se vidi jer je stvarno brinuto o njemu. Sve detaljnije informacije mozete dobiti ako me pozovete na broj koji se nalazi u okviru oglasa (Viber, SMS, poziv). Auto je pre Srbije bio vozen (kod prethodnog vlasnika) u Francuskoj.

U zameni me zanimaju Peugeot 308 (2014, 2015. godiste), Citroen DS4, Seat Leon, Opel Astra J, Opel Insignia. Samo dizel motori. I mogu automobili slicnih karakteristika kao navedeni. Sve uz moju doplatu, naravno.

Napomena: Ovo je model motora koji nema ni DPF filter, ni plivajuci zamajac (jako jeftin za odrzavanje)
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
22

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija