Objavljeno: mar 10 2023 02:51

Pozdrav dragi kupci

EUR

Objavljeno: mar 10 02:51
Pregleda: 137
USLOVI PRIJE DOBIJANJA LICENCE
1 - Budite odgovorni građanin.
2- Biti fizički i moralno sposoban dobro voziti automobil.
3 - Imati važeći lični dokument (lična karta ili pasoš).
4- Trajanje postupka je 9 do 10 dana u zavisnosti od Vašeg osjećaja za saradnju (Nakon 10 dana bez uspjeha, postupak se automatski otkazuje. Osim ako ne postoji valjan razlog).

5- Nakon izdavanja dozvole, agencija za međunarodni transport **DHL** šalje je u vašu zemlju prebivališta, bilo u policijsku stanicu najbližu vašem mjestu prebivališta, ili na vašu kućnu adresu (dozvola za vožnju će biti zapakovana u koverti sa logom srpske policije).

6- Plaćanje se vrši u dvije jednake rate. Polovina prije početka rada, a druga polovina po prijemu paketa (druga polovina se plaća prema odabranom mjestu isporuke, odnosno u policijskoj stanici ili u DHL agenciji dostavljača).

7- Dobićete ugovor o garanciji koji potvrđuje autentičnost dozvole i garantuje efektivnu isporuku vaše dozvole nakon prve uplate (ovaj ugovor će sastaviti renomirani francuski beležnik i potpisati nadležni organi Srbije).

KONTAKTIRAJTE NAS DIREKTNO NA E-MAIL ADRESU: [email protected]


Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
137

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija