Objavljeno: apr 16 2017 06:27

Ford Kuga 2.0TDCI

EUR

Objavljeno: apr 16 06:27
Pregleda: 11

AKCIJA! GARANCIJA NA MOTOR I MENJAČ 50.000 KM ILI 3 (UMESTO 2) GODINE.

Garantujemo da je automobil:
tehnički ispravan – nehavarisan - od prvog vlasnika - legalan u zemlji i inostranstvu - sa originalnom propratnom dokumentacijom
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mogućnost kupovine na kredit i lizing preko poslovnih banaka bez odlaska u banku. Podnošenje zahteva za kredit na licu mesta. U saradnji sa:
Crédit Agricole bankom AUTO KREDIT SA 0% KAMATE; iznos kredita do 3.000 EUR, period otplate 42 meseca, mesecna rata 71,42 EUR.
Societe Generale bankom AUTO KREDIT u dinarima bez učešća; fiksna rata do kraja otplate, bez zaloga na vozilo, kasko osiguranja i prenosa primanja.
Intesa leasingom: finanijski lizing za pravna lica.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZAMENA STARO ZA NOVIJE!
Vaš stari automobil jednostavno i brzo zamenite uz doplatu gotovinom ili kreditom.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obezbedili smo za vas tehnički pregled, registraciju i probne tablice - sve na jednom mestu.

Ukoliko ovaj automobil ne ispunjava vaše zahteve, naši menadžeri će pronaći ono što tražite – pozovite i poručite automobil na 064/864-89-88 **** 064/864-89-91.
Registrujte se na našem sajtu www.licitacije-polovni-automobili.com i po uplati depozita licitirajte vozilo po svojoj želji.

Auto kuća Holliday - 16 godina na vašoj strani!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija