Objavljeno: dec 30 2014 01:14

Honda Accord executive + TNG -08

Objavljeno: dec 30 01:14
Pregleda: 4
Auto je kupljen u Delti u martu 2008 godine i ja sam treci sam vlasnik. Mogucnost povezivanja sa prvim vlasnikom. Veliki servis uradjen na 128.000km.
Bez ulaganja na autu. Veoma redak model radjen za tridesetogodisnjicu Honde Akord u perla beloj boji, po mraku je auto jos lepsi jer dobija ljubicaste tonove. Tamna stakla 40% + UV zastita od sunca. UV folije stite unutrasnjost auta i ne greje se unutrasnjost auta kada stoji na suncu. Auto je cipovan u Italiji i snaga mu je povecana za nekih 10-ak konja. TNG ugradjen u auto centru Rasic odmah po kupovini auta, tocak boca 45l, uredjaj je reatestiran pre 4 meseca i servisiran pre 5000km. Atest za TNG vazi jos 4.5 godine. Mali potrosac, po Beogradu trosi oko 13l TNG-a. na otvorenom ispod 10l. Auto poseduje veoma visok nivo opreme:

* DVD, CD, RW Player
* Bluetooth sa imenikom iz telefona
* iGO Primo navigaciju sa novim mapama Srbije
* Televizor sa analognim kanalima
* USB prikljucak
* iPod prikljucak
* DVR prednju kameru za snimanje voznje sa Megapikselnom rezolucijom
* Zadnju kameru sa daljinomerom
* LED sijalice svuda na automobilu (rikverc svetlo, stop svetla, pozicije, svetlo kabine, svetla na vratima, gepek, itd)
* Dva kljuca
* Zeleni karton

Molim samo ozbiljne kupce za poziv, cena dogovor.
Ko zeli pouzdan auto za sebe, mislim da je ovo pravi izbor.
Bez zamena
Hvala I pozdrav
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
063243222

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija