Objavljeno: jan 16 2014 12:35

Opel Insignia 2.0 cdti iz nemacke -10

EUR

Objavljeno: jan 16 12:35
Pregleda: 2
NESTO STVARNO IZ DELIKATES PONUDE. POTPUNO NOVA INSIGNIA. Licno sam je na tockovima dovezao iz nemacke a tamo kupio od prvog vlasnika pravog nemca. U voznji savrsena, uzivao sam vozeci je od Nemacke do Srbije. Limariski komplet u prvoj boji bez ogrebotina (fabricka garancija na karoseriju do 2022), full kasko osiguranje za evropu vazi i za srbiju do marta 2015. 4 zimskai tocka potpuno novi 9mm + 4 letnjia tocka potpuno nova 10mm . Unutrasnjost apsolutno kao iz fabrike, nema ni naj manjih znakova pohabanosti kao sto se i vidi na slikama. Puno dodatne opreme, sport paket, kozni menjac i volan sa komandama, digitalna klima, grejaci sedista, parking senzori napred i pozadi, navigacija, blutut konekcija za telefon i jos puno puno toga. I sad najbitnija stvar koja ovom automobilu daje punu vrednost, SERVISNA KNJIZICA sa svim servisima iz ovlascenih opel servisa i mobilnom opel garancijom. Veliki servis komplet radjen(pogledajte sliku servisne) na 147540 km dana 14.03.2013. i ima mobilnu garanciju do 300 hiljada km ili do marta 2015. Tada je radjen i mali servis sa garancijom do 180 hiljada ili do marta 2014 .
Broj sasije je W0LGB8EK1A1073664 pa Vi mozete u ovlascenom OPEL servisu u Vasem mestu po broju sasije da proverite sve podatke o velikom servisu i uopste o odrzavanju i kilometrazi, takodje ce vam mnogo bolje od mene reci koju opremu poseduje i sve ostalo o ovom automobilu.
Ocarinjen, placen PDV, kupcu ostaje samo registracija.100% GARANCIJA na kilometrazu (na toliko je i carinjena) legalnost vozila i dokumentacije + OPEL mobilna garancija.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija