Objavljeno: okt 15 2021 01:08

Bellamoto

EUR

Objavljeno: okt 15 01:08
Pregleda: 18
PRODAJA FIRME BELLAMOTO

Cena: 90.000 evra

Na prodaju PD "Bellamoto Max" d.o.o. Zvezdara, Milana Rakića br. 1.  Prodaja podrazumeva kompletno razrađen biznis, bez potrebe dodatnih ulaganja. Sa radom je moguće početi odmah. Bellamoto Max d.o.o. bavi se trgovinom delova i opreme za motorcikle isključivo iz PIAGGIO grupacije. Asortiman obuhvata i sve zamenske brendove. Firma je dugogodišnji zastipnik PGS opreme, konkurentnog brenda koji svojim kvalitetom i linijom zadovoljava potrebe svakog kupca. Od 2020. godine "Bellamoto Max" je bila zastupnik CGM kaciga, italijanskog brenda koji je na tržištu Srbije potpuno nov, a koji se u svojoj kategoriji pokazao kao najsigurniji, najudobniji i  bez reklamacija krajnjih kupaca. U 2020. godini uspešno je ostvarena saradnja sa značajnim brojem ozbiljnih inostranim firmi koje se bave prodajom delova i opreme.
S obzirom na dugogodišnje postojanje i kvaliteg poslovanja, prvo kso "BellaMoto", a potom "Bellamoto Max" firma se pozicionirala se kao vodeća ovog tipa sa konkurentom zalihom, zaštićenim žigom, sa visokim procentom rasta prometa. Značajan procenat prodaje vrši se preko interneta, godinama unazad. U vreme virusa korona poslovanje je povećano za 40% (ostvarena saradnja sa većinom kurisrkih službi u Beogradu).
Prodaja je razvijena na svim aktuelnim internet platformama: Facebook, Instagram, Polovni automobili, Kupujem-prodajem. Redizajniran sajt prilagođen je maloprodajnim i veleprodajnim kupcima.
"Bellamoto Max" ima veliku bazu stalnih kupaca

Na prodaju:
celoklupno vlasništvo biznisa,
kompletna baza kupca i dobavljača,
brendovi i kontakti,
oprema prodavnice,
zalihe delova i oprema

S obzirom da dodatna ulaganja nisu potrebna sa radom je moguće početi odmah uz izvestan prostor za dodatni rast obima poslovanja.
Kako zbog novih brendova, tako i zbog korone u ovoj delatnosti uvećano je poslovanje. Lokacija radnje znatno utiče na pozitivno poslovanje jer se nalazi u Ulici Milana Rakića br. 1 na Zvezdari na 170 m2 sa parkingom ispred lokala.
Firma nije zadužena kod banaka, niti ima duga Poreskoj upravi. Kreditno je sposobna.
Razlog prodaje: firmu je nasledila supruga koja tom vrstom delatnosti ne želi da se bavi. U tom smislu, radnja se vodi da radi i plaćaju se obaveze ali je već deset meseci zatvorena. S obzirom da nije neophodno početno ulaganje, i da je potražnja maloprodajnih kupaca izuzetno velika i konstantna, zainteresovanim kupcima potreban je samo kadar za rad.


Za detaljnije informacije
Andrijana Popeskov,
Kontakt tel. 0652090823
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
0652090823

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija