Objavljeno: maj 29 2018 03:59

Specijalne peći

Objavljeno: maj 29 03:59
Pregleda: 4
Termička obrada


Off-line oblast termička obrada uključuje sledeće:
1. Linija se sastoji od 3 komora peći za spheroidizing žarenje in neutral protective atmosfera azota. Moguće je da se tretira rešetke sa prečnikom od 20 do 160 mm i dužine do 12 m. barovi su položi na multitier podršku u jednoj +(za malih delova) sa ukupne težine do 25 ÷ 30 t.
2. Linija se sastoji od 1 neprekidne linije isothermal žarenje bara sa diameter 20-80 mm pod kontrolisanim atmosfera uz indirektno zagrevanje emitovanjem cevi.
3. Linija se sastoji od 2 jedinice toplote tretmana for termički tretman namotaja diameter 5,5-50 mm za spheroidizing i mekog žarenja u neutral zaštitnoj atmosferi azotą
Predgrevanje materijala
Termička obrada u predfabrikaciji
Termička obrada na montaži
Termička obrada u peći
Specijalne peći
Servis za sušenje
Izrada, servis i baždarenje opreme za termičku obradu
Prodaja mašina
Rentiranje mašina
Rentiranje radne snage.
Čišćenje odlivaka i završna termička obrada

Tehnička i tehnološka opremljenost pogona čistionice sa uređajima za rezanje, čišćenje i brušenje obezbjeđuje dobar kvalitet površine odlivaka. Komorne elektrootporne peći sa mogućnošću programiranja temperaturnog režima i njegovim registrovanjem, te uređajima za kalenje u vodi, ulju i struji zraka omogućuju visok nivo termičke obrade.
Peći za homogenizovanje bileta i trupaca, diskontinualne i protočne.
Peći za predgrevanje i homogenizovanje ingota i slabova, diskontinualne i protočne.
Peći za starenje ploča, limova i profila.
Peći za rastvorna žarenja i kaljenje sa pokretnim dnom, rolnama i "padajućim" dnom.
Peći za topljenje/pretopljavanje, održavanje i izlivanje, sa kipovanjem, rotirajuće.
Oprema za kaljenje u vodi, ulju ili na vazduhu.
Sistemi za manipulaciju šaržom.
Sistemi za upravljanje, kontrolu i registraciju procesa.
Visoka fleksibilnost proizvodnih mogućnosti livnice ogleda se i u tehničkoj opremljenosti kaluparnice. Automatizovana centralna priprema kalupne mješavine na bazi bentonita snabdjeva veliki dio proizvodnih kapaciteta kaluparnice. Kontinuirani mješač za pripremu mješavine ester-silikatnim postupkom smješten je na dijelu ručnog kalupovanja. Ostali postupci za pripremu mješavine na bazi furanskih veziva ili vodenog stakla locirani su na mjestima primjene za pojedinačnu i maloserijsku proizvodnju i jezgranu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
+37069813112

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija