Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Oglasi za posao u marketingu i medijima


Pronađite konkurse za posao u marketingu i medijima. Pogledajte ponude poslova za sledeće pozicije: grafički dizajner, marketinški konsultant, analitičar podataka, operator Call Centra, digitalni marketing, menadžer društvenih mreža, marketing menadžer, UI / UKS dizajner, SEO menadžer, marketing asistent i mnogi drugi poslovi u marketingu i medijima.

Da li tražite posao u marketingu ili medijima? Pronadjite prilike za zaposlenje u različitim kompanijama širom Srbije. Pogledajte oglase i pronađite idealan posao za vas na Mojtrg.rs.


Posao u marketingu i medijima


Pogledajte oglase na Mojtrg.rs i pronađite različite mogućnosti zapošljavanja širom Srbije u oblasti marketinga i medija. Pogledajte ponude poslova za sledeće pozicije: grafički dizajner, marketinški konsultant, analitičar podataka, operator Call Centra, digitalni marketing, menadžer društvenih mreža, marketing menadžer, UI / UKS dizajner, SEO menadžer, marketing asistent i mnogi drugi poslovi u marketingu i medijima.


Internet marketing konstantno raste s razvojem društvenih platformi, zato su mogućnosti zapošljavanja velike. Pretražite ponude i pronadjite posao po svojoj meri.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija