Poslovi u poljoprivredi

Poslovi u poljoprivredi - sezonski poslovi u poljoprivredi ili dugoročni angažman - sve na jednom mestu, u okviru platforme MojTrg.


Zahvaljujući velikom obimu dostupnih poslova koji donose brzu i pristojnu zaradu. Ako tražite posao u poljoprivredi ili posao na poljoprivrednom gazdinstvu, na našoj platformi možete pretražiti ponuđene poslove ili se brzo i jednostavno oglasiti.


Ukoliko vas interesuju poljoprivredni poslovi generalno, jednim klikom na oglas dobićete sve informacije vezane za konkretan posao, lokaciju i nadnicu. Pogledajte ponudu oglasa koji se odnose na poljoprivredne poslove u Srbiji i lako stupite u kontakt sa željenim poslodavcem, ili još jednostavnije pronađite ljude koji traže posao u poljoprivredi.


Najzastupljeniji sezonski poslovi u poljoprivredi


Sezonski poslovi u poljoprivredi spadaju među najtraženije sezonske poslove u Srbiji, budući da podrazumevaju pristojne dnevnice, i neretko obezbeđen smeštaj za radnika. Uglavnom najzastupljeniji poljoprivredni poslovi su voćarstvo, ratarstvo, povrtastvo, vinogradarstvo, kao i berba sezonskog voća kao što su maline i kupine.


Sezonski radnici u poljoprivredi se najviše traže upravo za berbu sezonskog voća, i to najviše za branje malina, u čemu prednjači zapadna Srbija. Na platformi MojTrg ćete zato naći veliki broj oglasa za berbu malina, najviše u opštinama Arilje i Ivanjica, u vreme letnjih meseci.


Rad u poljoprivredi - velika ponuda poslova


Ako tražite posao u poljoprivredi, MojTrg je mesto koje omogućava laku pretragu kako poslova, tako i radnika. U slučaju da ste poslodavac kome su potrebni sezonski radnici u poljoprivredi, putem naše platforme lako možete oglasiti vašu ponudu i na taj način stupiti u kontakt sa potencijalnim kandidatima.


Platfroma MojTrg uvek nastoji da ponuda poslova u poljoproivredi bude aktuelna kako bismo vam obezbedili što efikasniju pretragu i pronalazak odgovarajućeg posla ili neophodnih radnika. Pretraga poslova i kreiranje oglasa nikad nije bilo brže i jednostavnije, zbog čega je naša platforma idealno mesto da pronađete poslodavce ili angažujete radnike u sferi poljoprivrednih poslova.


Radnik na farmi Radnik na farmi Branje borovnice 2021 Branje malina Branje Radnik u šumi Branje jagoda Berba jagoda U hladnjaci Berba jagode Branje jagoda za maj mecec potrebni radnici Branje kupina Radnik na farmi Sljiva jagoda Branje malina Berba malina 2021 Dnevnica 3.500 Berba malina Potrebni radnici za branje jagoda dnevnica 3500 Jabuke kornisoni Radnik na farmi koza, ovaca Kupine Branje breskve Posao za branje jabuke Trszim posao za kropir u prokljupe Branje jagode 3.500 Branje voca Grozdje Posao snajderke Branje borovnice 2021 Rad u hladnjaci Branje voća Jabuka Traktor Moleraj berbe jagode Potrebni radnici za branje tresanj Berbu sljiva malina kornisoni Branje jagoda za maj mecec Berba jabuka Berba kupina Sezonski poslovi Poljoprivreda Trszim posao za kropir u arilje Prikolica Radnik na farmi krava i ovaca Branje jagoda 2021 Maline Visnje Mehanicar za traktore Hladnjaca Branje borovnica Berba kupine sljive Branje jabuke sezonski poslovi berba Berba grozdja Plug Branje visanja sezonski radnici claas Licni kontakti branje grozdja Branje jabuka Borovnice Kornisona Jabuk Branje borovnice kupine berac jabuka Pastira za krave Trazim posao Tanjiraca Sadnja krompira Potrebni radnici za vezivanje maline 2021 dnevnica Tresnje Potrebni radnici za cupanje trave u borovnici 2021 Barba jagode JagodaBerba Branje sargarepe 2021 branje kajsija Posao Sezonski pislovi Kragujwvac Potrebni radnicI Pozega Berbu jabuka Berba voća Branje malina august septembar Kupus Cobanin Cobana za krave Voca

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija