Oglase za kupovinu i prodaju različitog poslovnog prostora

Oglase za kupovinu, prodaju i iznajmljivanje različitog poslovnog prostora. Sve zavisi od vašeg biznisa i načina poslovanja. Nekada je bolje iznjamiti prostor, a nekada biznis zahteva kupovinu većih prostora, pa je ulaganje na početku veće, ali kasnije ne brinete o mesečnoj kiriji. Izbor je na vama.

Juče 21:00 ,

Izdajem lokal

150 EUR / mesečno

02 mar 13:56 ,

Poslovni objekat

330 EUR / mesečno

12 feb 15:04 ,

Poslovni objekat

330 EUR / mesečno

15 dec 15:44 ,

Izdajem lokal

80 EUR / mesečno

07 sep 20:57 ,

Izdajem dva lokala plus magacinski prostor

400 EUR / mesečno

07 sep 20:49 ,

Izdajem dva lokala plus magacinski prostor

400 EUR / mesečno

Iznajmljivanje poslovnog prostora u Srbiji

Ukoliko želite da iznajmite poslovni prostor, postoje mnogobrojne prednosti u odnosu na kupovinu. Vaši troškovi će u ovom slučaju biti znatno manji nego u slučaju kupovine istog. Da bi zakup poslovnih prostora u Srbiji bila dobra investicija, takav prostor mora biti prilagodjen vašem biznisu. Zato na našem sajtu možete da pronadjete veliki broj različitih prostora, manjih ili većih, sa placom ili bez.

Ukoliko pak vi imate prostor koji želite da izdate, vrlo jednostvno to možete da uradite putem sajta Mojtrg.rs. Napišate što detaljniji opis vašeg prostora, njegovu namenu, cenu i postavite fotografije. Vrlo brzo, javiće vam se prvi zainteresovani zakupac.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija