Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Prodaja razrađenog biznisa - kupovina i prodaja biznisa

Kupovina i prodaja razrađenog biznisa moguća je na najjednostavniji način - uz pomoć platforme Moj Trg. Ako ste u određeni projekat osim sredstava uložili i svoje vreme i trud, prodaja biznisa koji je već razrađen može biti odličan način da povratite uloženo, i pritom izvučete maksimalan profit.


Ustupanje razrađenog biznisa je proces u kome profitiraju obe strane, kako prodavac, tako i kupac. Pogledajte naš spisak oglasa za preuzimanje razrađenog posla, sa svim informacijama o ceni istog, tipu delatnosti, kao i lokaciji na kojoj se objekat nalazi.


07 sep 18:49 Ustupanje razrađenog biznisa , Niš

Potpuno razradje posao

35 000 EUR

28 jul 12:03 Ustupanje razrađenog biznisa , Zrenjanin

MENJACNICA

10 000 EUR

Kako funkcioniše prodaja razrađenog biznisa u Srbiji?


Prodaja razrađenog posla u Srbiji podrazumeva ustupanje kompletnog poslovnog uspeha i svega što je do tada stečeno u sklopu tog biznisa. Ovo u većini slučajeva znači da potencijalne kupce očekuju opremljen prostor, uhodan sistem, kao i izgrađena baza klijenata, pa je na njima samo da nastave sa uspešnim vođenjem poslovanja.


Bez obzira na to koji je razlog za prodaju, ulaganje u posao koji ćete potom ustupiti predstavlja dobar poslovni potez, koji se neretko odlično isplati. Platforma Moj trg pronalazi zainteresovane kupce za svaki tip delatnosti, pa ni upiti za Vaš oglas neće izostati.


Zašto je kupovina razrađenog biznisa dobra odluka?


Oduvek ste želeli da budete “svoj gazda”? Otvaranje privatnog biznisa osim novčanih sredstava iziskuje i mnogo uloženog truda i još više vremena. Prodaja biznisa se razvila upravo iz ovih razloga, prepoznavajući potrebe tržišta i korisnika koji su u potrazi za gotovim proizvodom.


Kupovina razrađenog biznisa je ujedno i kupovina već formiranog brenda, pa je ovo odličan izbor za one koje brine neizvesnost koju nosi osnivanje privatne firme. U ovom slučaju nećete morati da brinete o tome da li ćete imati uspeha, jer firma koju kupujete već poseduje određeni ugled i verne klijente.


Na platformi Moj trg očekuje Vas raznovrsna ponuda oglasa, pa možete naći nešto za sebe bilo da želite da postanete vlasnik frizerskog salona u kraju, ugostiteljskog objekta u centru grada, ili možda čak i kompleksa bazena. Pogledajte ponudu naših oglasa i pošaljite upit za kupovinu željenog biznisa.Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija