Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Oglasi za prodaju novih i polovnih grejalica i klima uređaja

Alfa Plam , 20
LG , 8
Vivax , 1
Drugi marka , 677

Grejalice i klima uređaji, kako novi tako i polovni. Pogledajte oglase i pronađite grejalice i klima uređaje različitih brendova po svojoj meri. Kalolifer, plinska peć, kaljeva peć, termo peć, radijatori, kamin i montaža i servis svih vrsta grejalica i klima uređaja na Mojtrg.rs.05 mar 15:11 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Einhel plinski top HGG

14 400 Din

05 mar 14:37 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Dizel top 37kw

510 EUR

05 mar 14:29 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Dizel top 20kw

380 EUR

23 dec 14:38 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Grejalica 5 Kw-Proline tech

8 800 Din

23 dec 14:38 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Grejalica 5 Kw-PLT

10 700 Din

23 dec 14:36 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Grejalica 3 Kw-Proline Tech

7 100 Din

23 dec 14:34 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Grejalica 3 Kw-PLT

6 500 Din

23 dec 14:28 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Grejalica 2 Kw-TOP

4 800 Din

23 dec 14:26 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Grejalica 3 Kw-TOP

6 500 Din

22 nov 22:10 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Plafonski ventilator-KENO

5 000 Din

22 nov 22:10 Grejalice i klima uređaji , Subotica

Stojeći ventilator-Colossus

2 000 Din


Da li vas zanimaju grejalice ili klima uređaji? Ili i jedno i drugo? Pronađite nove ili korišćene grejalice na najbrže rastućem oglasniku u Srbiji - Mojtrg.rs. Pogledajte oglase i pronađite najbolje ponude.


Oglasi za prodaju grejalice


Kupovina grejalice podrazumeva brojna razmatranja - od cene i kapaciteta, preko montiranja, pa do efikasnosti i snage. Mojtrg.rs vam nudi grejalice različitih tipova i proizvođača, kao i oglase za servis i montažu svih vrsta grejalica.


Grejalice kaloriferi


Kaloriferi su grejalice koje su pogodne za grejanje manjih prostorija. To iz razloga što se lako mogu premeštati iz jedne u drugu prostoriju, pa imaju veliki stepen iskoristivosti i zbog toga su te grejalice popularne. Kaloriferi mogu da budu na struju ili plin, svakako da je jeftinija opcija da koristite grejanje na plin. Kaloriferi mogu brzo da zagreju prostoriju ali se prostorija i relativno brzo ohladi kada se prestane sa grejanjem. Električni kaloriferi mogu imati različite dimenzije i u zavisnosti od toga emitovati veću ili manju toplotu. Obratite pažnju kada kupujete kalorifer grejalice kao i kod svake bele tehnike energetsku klasu kako biste imali bolju uštedu kod korišćenja a isto je bitno da obratite pažnju da ima što tiši rad ventilatora.


Grejalice - Norveški radijatori


Norveški radijatori spadaju u sve popularnije grejalice. U pitanju su panelni radijatori koji pružaju dobro i povoljno grejanje. Sadrže u sebi termostat pomoću kojih se obezbeđuje konstantna željena toplota, štedljivi su i lepo se uklapaju u prostor i fleksibilni su za montažu. Norveški radijatori mogu da se koriste kako za zagrevanje tako i za dogrevanje prostorija.


Prodaja klima uređaja na Mojtrg.rs


Da li posedujete klima uredjaj koji želite da prodate? Kreirajte oglas na Mojtrg.rs i pronađite kupce brzo i jednostavno. Opišite klimu što detaljnije, postavite fotografije i sačekajte da vam se jave potencijalni kupci. Možete imati uspešnu prodaju i za nove i za polovne klima uređaje. Posebno su popularni u poslednje vreme inverter klime kod kupaca jer ih često kupuju ne samo za potrebe hlađenja leti već i grejanja zimi.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija