Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Mašina za sušenje veša

Gorenje , 5
Candy , 1
Whirlpool , 1
Beko , 1

Mašina za sušenje veša je jedna od onih stvari bele tehnika koja se nekad retko mogla videti u domovima ali danas je sve više prisutna. Mašina za sušenje veša omogućava da se veš brzo osuši, da zadrži mekoću i da ne upije neko spoljno zagađenje. Zbog tog razloga, mašina za sušenje veša je sve više na listi prioriteta prilikom kupovine bele tehnike.

Na Mojtrg.rs smo u želji da prodavci lakše dođu do svojih kupaca a kupci do proizvoda koji žele napravili posebnu stranicu Mašina za sušenje veša gde možete pronaći oglase za prodaju i izabrati onu koja najviše odgovara vašim željama i budžetu.


Mašina za sušenje veša - vodič za kupovinu


Kako je sve veća potražnja na tržištu za mašinama za sušenje veša tako je i sve veća ponuda, što možete videti i na stranici Mašina za sušenje veša gde se postavljeni oglasi za prodaju različitih marki. Zbog toga budući kupci imaju sve teži zadatak u odabiru mašine. Ovde ćemo navesti neke savete koji mogu da pomognu da izaberete pravu mašinu za sušenje veša za vas.


Mašina za sušenje veša - na struju ili na gas?


Kod nas su i dalje mnogo više zastupljene mašine za sušenje veša koje idu na struju u odnosu na one koji koriste gas. Ukoliko imate mogućnosti i za gas možete razmotriti tu opciju jer mašina za sušenje veša koja ide na gas brže osuši veš iz razloga što brže zagreje od onih na struju. Takođe, u zavisnosti od cene energije, mašina za sušenje veša na gas može da bude i dvostruko ekonomičnija u odnosu na mašinu za sušenje veša na struju.


Energetska efikasnost mašina za sušenje veša


Dobro je poznato da je već neko vreme u svim oblastima veliki fokus na uštedi energije pa tako i na polju potrošačke elektronike gde spadaju i mašine za sušenje veša. Dok su mašine za pranje veša i frižideri veoma napredovali u povećanju svoje energetske efikasnosti tako su mašine za sušenje veša tu dosta stagnirali. Tako da su danas i dalje to jedni od najvećih potrošača energije. Zbog toga prilikom odabira mašine obratite pažnju u kom je energetskom razredu tj. koliku ima potrošnju energije. Mašina za sušenje veša može da bude mnogo povoljnija od neke druge ali ćete vrlo brzo da platite tu razliku kroz povećan račun za struju, na primer.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija