Srbija | Elektronika | Delovi za kompjutere i dodaci

Prodaja polovnih i novih delova za desktop računare i laptopove po povoljnim cenama. Sve što vam treba za vaš kompjuter, laptop ili tablet naći ćete se na Mojtrg.rs. Prodaja računarskih dodataka poput baterije, tastatura, veb kamera, zvučnici, slušalice, mikrofoni, USB ventilatori i mnogi drugi dodaci.

 

Kupovina grafičke kartice

Grafička kartica je deo računara koji služi za prikazivanje slike na ekranu. Veliki izbor polovnih i novih grafičkih kartica za računare možete da pronadjete u kategoriji "Delovi za kompjutere i dodaci". Najniže cene u Srbiji.

Polovni štampači i dodaci

Veliki izbor novih i povnih očuvanih štampača i dodatne opreme. Odaberite laserski, matrični ili inkjet štampač. Prilikom izbora štampača, imajte na umu da su mastilo i toner potrebni za njihovo funkcionisanje, koje takodje možete da kupite po povoljnim cenama. Štampači se razlikuju po veličini, obliku, brzini, tehnologijama štampanja i drugo.

RAM memorija

Najbolji prodavci i najveća baza oglasa za prodaju i kupovinu RAM memorije. Pronadjite sve modele koji su u prodaji u Srbiji, po sjajnim cenama. Uporedite ponude, sortirajte po nazivu, ceni, mestu prodaje i u par klikova kupite sve što vam je potrebno.
Ka vrhu