Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Kućni ljubimci Srbija - oglasi za kućne ljubimce

Psi , 23514
Mačke , 725
Drugo , 526
Ptice , 367

Oglasi za kućne ljubimce na Moj Trg oglasnoj platformi svakog dana se dopunjavaju oglasima korisnika, a prodaja pasa i prodaja mačaka samo su deo našeg oglasnog asortimana.


Kada su u pitanju kućni ljubimci oglasi su vrlo popularni, te se, uz posredstvo naše platforme, na ovom mestu svakodnevno vrši kupoprodaja kućnih ljubimaca. Kućni ljubimci prodaja i kupovina nikad vam nisu bili dostupniji, bliži, a ni lakše pretraživi!


Kada su u pitanju kućni ljubimci Srbija je zemlja u kojoj, prema procenama - svaki treći stanovnik ima barem jednog kućnog ljubimca. Vreme je da im se pridružite i oplemenite svoj život novim članom porodice, te pristupite na lako i brzo pretraživanje oglasa za kućne ljubimce.


Danas 14:22 Psi , Subotica

Shiba inu

500 EUR

Danas 00:40 Drugo , Beograd , Surčin

Sanduci za kućne ljubimce

5 500 Din

Danas 00:40 Psi , Požarevac

Samojed

100 EUR

Danas 00:04 Psi , Beograd , Novi Beograd

Pomeranac

Juče 18:12 Psi , Zrenjanin

Basenji štenad

Kućni ljubimci prodaja i kupovina


Oglasi za kućne ljubimce imaju dve opcije, odnosno na našoj platformi postoji mogućnost postavljanja oglasa za kupovinu kućnih ljubimaca, kao i “kućni ljubimci prodaja” kategorija, gde se može postaviti oglas za prodaju kućnog ljubimca.


Oglasi za kućne ljubimce vrlo se lako pretražuju i filtriraju. Kada su u pitanju kućni ljubimci oglasi imaju i deo sa vrstom ljubimca koji je predmet vašeg interesovanja. Tako su tu izdvojene posebne kategorije za prodaju pasa, mačaka, ptica, riba i akvarijuma, kao i drugih kućnih ljubimaca kog biste želeli da kupite ili prodate.


Tu je i filter za lokaciju, pomoću kog lako možete pretražiti mesto gde se kućni ljubimac prodaje ili kupuje, te i na osnovu ovog faktora doneti svoju konačnu odluku.


Osim toga, oglasi za kućne ljubimce sadrže i slobodnu pretragu, te možete ukucati, na primer “napuljski mastif prodaja”, ili “koker španijel prodaja” i pred vama će se izlistati celokupna ponuda ovih rasa pasa, koji su dostupni za kupovinu.


Prodaja kućnih ljubimaca - veliki izbor


Prodaja kućnih ljubimaca kategorija je koja se svakodnevno dopunjava, te je ovde, i pored redovne kupoprodaje uz posredstvo naše platforme, uvek prisutan širok izbor oglasa za kućne ljubimce, u kom će svako pronaći baš onakvog kućnog ljubimca kakvog želi. Kao što smo rekli - kada su u pitanju oglasi kućni ljubimci su jedna od najpopularnijih kategorija na našoj platformi!


Zato - bilo da želite da prionete na pisanje oglasa u segmentu “kućni ljubimci prodaja”, ili ne prodajete, već kupujete ili udomljavate kućnog ljubimca - sigurni smo da će vaša namera, uz posredstvo naše platforme, rezultirati uspešnim i srećnim krajem.


Oglasi za ljubimce odličan su način da pretražite ponudu na tržištu i vidite kakva je ponuda kada su u pitanju kućni ljubimci na prodaju. Sigurni smo da vas oglasi za kućne ljubimce na našoj platformi neće ostaviti ravnodušnim! Kada su u pitanju kućni ljubimci Srbija će posle vašeg pretraživanja biti zemlja sa jednim stanovnikom više koji se može pohvaliti time što ima kućnog ljubimca kakvog je oduvek želeo! Srećno!
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija