Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Oglasi za prodaju opreme za kampovanje i uživanje u prirodi


Oglasi za prodaju opreme za kampovanje i uživanje u prirodi. Kupite raznu opremu koja vam je potrebna za uživanje u prirodi po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Šatori, vreće za spavanje, planinarska oprema, kamp sto, kompas, baterisjka lampa i još mnogo toga.
Da li posedujete šator, vreće za spavanje i druge proizvode koje želite da prodate? Pridružite se hiljadama online prodavaca na najvećem online oglasniku u Srbiji - Mojtrg.rs.


Prodaja opreme za kampovanje


Ako imate raznu opremu za kampovanje poput šatora, vreća za spavanje ili polovne ili nove planinarske rance, možete ih lako i brzo prodati na Mojtrg.rs. Kreirajte oglas popunjavanjem formulara sa podacima o proizvodu koji prodajete i sačekajte da vam se jave prvi potencijalni kupci.


Kupovina šatora


Na Mojtrg.rs možete pronaći šatore različitih veličina, kao i različite vreće za spavanje. Na vama je samo da odabere proizvod koji vam je potreban i uživaćete sa svojim prijatejima i porodicom u prirodi.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija