Polovne letnje gume | Srbija | Vozila | Auto delovi i oprema

Stranica Polovne letnje gume na jednom mestu nudi prodavcima da postave svoje polovne letnje gume na prodaju kako bi kupci koji su zainteresovani za polovne letnje gume lakše mogli da ih pronađu i kupe. Polovne letnje gume ukoliko su dobro očuvane mogu vrlo lako da nađu nove kupce koji žele da nađu dobre polovne letnje gume i time uštede novac jer neće morati da izdvoje novac za letnje gume.

 

19 avg 11:40 ,

Polovne gume 17

40 EUR

29 sep 10:16 ,

DUNLOP GUME LETNJE

100 EUR

Polovne letnje gume - šta je potrebno da znate

Kao što znamo u našim krajevima i svim ostalim podnebljima sa više godišnjih doba, i sa jasnom podelom na hladnije i toplije vreme, potrebno je da vozači imaju i i letnje i zimske gume. Pošto su zimske gume potrebne do 1. aprila nakon toga se mogu postaviti letnje gume ili kada temperatura u nekom intervalu bude viša od 7 stepeni. Neki koriste jedne gume npr. zimske i leti ali to svakako nije preporučjivo jer letnje gume su namenjene za topliji period upravo da bi se manje trošile u odnosu na zimske.  Postoji i neka mogućnost da se koriste odgovarajuće univerzalne gume.

Kako izabrati dobre polovne letnje gume?

Mnogi preporučuju da se kupuju nove gume i da se koriste dok traju i tako u krug. I to jeste često najbolja opcija ali i najskuplja. Ponekad se može napraviti dobar kompromis kada je reč o ceni-kvalitetu i kupovinom polovnih letnjih guma.

1. Polovne letnje gume od najpoznatijih brendova obično pokazuju bolju izdržjivost tokom godina od jeftinijih brendova.

2. Obratite pažnju da su gume na svim stranama podjednako istrošene. U slučaju da to nije tako znači da nisu dobro bile postavljene.

3. I za polovne letnje gume i za polovne zimske gume uvek stavljajte par boljih guma na prednju osovinu jer u slučaju gumi defekta guma na zadnjoj osovini bolje ćete zadržati kontrolu nad svojim vozilom.

4. Lakše ćete prodati polovne letnje gume (važi i za polovne zimske gume) ako ponudite određenu garanciju na gume npr. 6 meseci. Takođe, bolje je kupovati polovne letnje gume od neke firme jer je veća sigurnost da će biti tu gde jesu i kasnije u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti.

5. Ponudite svojim kupcima da odnesete polovne letnje gume kod njihovog vulkanizera po izboru da oni daju svoje mišljenje kako bi lakše prodali svoje polovne letnje gume.


Ka vrhu