Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Mopedi - Oglasi za prodaju vespe i skutera do 50 kubika


Mopedi kapaciteta do 50 kubika idealno su prevozno sredstvo za gradsku vožnju. Pored toga što se dozvola za vožnju lako dobija i time brzo nauči vožnja, ovo prevozno sredstvo jako malo troši goriva i idealno je za gradsku gužvu. Na Mojtrg.rs možete pronaći oglase za prodaju mopeda, gde prednjače vespe i ostali popularni skuteri.


05 apr 02:55 Mopedi (ispod 50сс) , Valjevo , Ub

Jinling

2 000 EUR

25 sep 13:22 Mopedi (ispod 50сс) , Novi Sad

AKCIJA

749 EUR

Mopedi - oglasi za skutere i vespe


Na našem sajtu možete da pronadjete motore različitih cena i modela. Ne gledajte samo oglase sa najnižom cenom. Niska cena ne znači i dobru kupovina. Pogledajte od najniže do najviše za isti ili sličan model. Kada pregledate sve oglase, onda napravite prioritete i time suzite izbor na nekoliko oglasa.


Kupovina skutera


Ukoliko se odlučite za kupovinu skutera, postoje nekoliko stvari zbog kojih ćete biti sigurni da ste napravili pravi izbor. Skuteri u odnosu na veće motocikle imaju brojne prednosti, to su: niska cena, niski troškovi održavanja, jeftine gume, praktičnost, lako manervisanje u gustom saobraćaju. Prvi lep dan pogodan za vožnju motora, isterate svog ljubimca iz garaže i uživate u vožnji.


Mopedi - saveti za prodaju skutera


Najčešći razlog za prodaju skutera pored onog da nekome treba novac za nešto je da želi da kupi neki veći motor ili želi više da se vozi automobilom. Mopedi su dosta veliko tržište, velika je konkurencija jer ljudi žele da imaju sve više skuter ili vespu pogotovo ove godine i pogotovo oni koji su do sada češće koristili gradski prevoz pa žele to da izbegnu dok idu i vraćaju se sa posla.


Bitno je da oglas za prodaju skutera sadrži sve neophodne informacije. Pet slika je dovoljno, navedite osnovne karakteristike, šta je rađeno-popravljano ako ste imali razloga za to, koliko je prešao kilometara, da li ima nekih oštećenja i naravno cenu. Preporučujemo da stavite fiksnu cenu kako biste izbegli nepotrebno gubljenje vremena sa kupcima koji nisu toliko ozbiljni u svojoj nameri da kupe moped ili barem nisu spremni da daju onoliko kolika je realna cena.


Mopedi - saveti za kupovinu malog motora-skutera


Kada kupujete mali motor kao što su mopedi ili skutere potrebno je kao i uvek da se zapitate koliko ćete često da ga koristite i u koju svrhu. To će vam pomoći prilikom izbora suzićete izbor i kada definišete cenu koju ste spremni da platite za vaš budući motocikl. Vrlo često je i polovan skuter sasvim dobra opcija a pritom i mnogo jeftinija od kupovine novog motora. Neki mopedi dolaze već sa adekvatnim prostorom za prtljag a neki i ne. Obratite pažnju i na to koliko je komforan za vožnju dve osobe u slučaju da to imate u planu.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija