Skuteri na jednom mestu - prodaja novih i polovnih skutera iz cele Srbije.

Yamaha , 1

Skuteri - oglasi za prodaju


Prodaja novih i polovnih skutera. Pronađite različite skutere po povoljnim cenama. Skuteri marki poput Gilera, Honda, Aprilia, Piaggio, Suzuki i mnogi drugi. Ukoliko imate skuter koji želite da prodate postavite besplatno oglas ili pogledajte oglase i pronađite skuter koji odgovara vašim potrebama. Skuteri su sve popularnije prevozno sredstvo, pogotovo u većim gradovima zbog sve većih saobraćajnih gužvi.
08 jun 08:44 ,

Yamaha Why -06

1 250 EUR

Godina: 2006
21 avg 12:45 ,

Peda Cobra 2014

Godina: 2014
21 avg 10:17 ,

Piaggio Liberty 125 -04

900 EUR

Godina: 2004
19 avg 09:11 ,

Honda Integra

Godina: 2014
22 apr 14:06 ,

Aprilia ATLANTIC 2006

1 900 EUR

Godina: 2006

Skuteri su ekonomiči, praktični i veoma jednostavni za korišćenje. U par svega par koraka postavite oglas za prodaju svog skutera ili filtrirajte oglase po ceni i godini proizvodnje i pronađite skuter koji želite.


Skuteri - saveti za prodaju


U današnje vreme kada skuteri doživljavaju sve veću popularnost stiče se utisak da ukoliko su skuteri u dobrom stanju i sa dobrom cenom da se brzo i lako prodaju. Skuteri su razvrstani u potkategorije a neki od najpoznatijih brendova su: Aprilia, Gilera,Honda, Malaguti, Peugeot, Piaggio, 3SYM.


Skuteri - cena


Skuteri mogu da se kreću od par stotina do par hiljada evra. Naravno, cena zavisi najviše od brenda, godišta, pređene kilometraže i očuvanosti. Kada prodajete bilo šta prva preporuka je da malo pogledate oglase drugih prodavaca, pogotovo ako neko prodaje isti ili sličan model kao i vi. U zavisnosti od nekoliko faktora zavisi da li ćete staviti sličnu, manju ili veću cenu od tih oglasa. Uvek je dobro da se po nečemu izdvojite od drugih. Naravno, preporuka je po nečemu pozitivnom. Da li će to biti dobra cena, dobar model, dobar oglas ili sve tri stavke - ostaje na vama da odlučite.


Vraćanje u fabričko stanje skutera


Skuteri su često prvi motor koji neko vozi i kao glavni razlog zašto se prodaju je da postojeći vlasnici smatraju ili da su ih prerasli ili su odlučili da više voze auto. Pored određivanja konkurentne cene, bitno je malo srediti skuter. Po tim mislimo da se postarate da ga što više vratite u izvorno stanje. To ne znači samo da izgleda čisto i da sredite eventualne ogrebotine i mesto gde nedostaje farba, već i sva ona vaša obeležja koja ste postavili na skuter i koja su vama cool da ih skinete jer ćete povećati broj interesenata. Ono što je nekome cool nekome drugome ne mora da bude, pogotovo kada je reč o dizajnu.


Popravka skutera


To što je vaš skuter u voznom stanju ne znači da ne treba ništa da se popravi na njemu. Možda sve radi ali i laik može da zaključi da neki deo samo što nije za zamenu. Bolje je da vi to sredite i uračunate to u cenu nego da potencijalni kupac sve te nedostatke iskoristi da obori cenu skutera.


Slike skutera


Slika vredi više od hiljadu reči kaže izreka. To je posebno tačno u oglasima. Napravite barem 6 slika vašeg skutera i to sa prednje strane, zadnje strane, sa sa bočnih strana, kontrolne table, mesta za prtljag i sve ono što smatratet da bi moglo da zanima potencijalne kupce. Takođe, ukoliko niste uspeli da sredite oštećenja slikajte i to kako bi kupci videli da se radi o poštenom prodavcu.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija