Kupovina i prodaja oštećenih vozila za delove na teritoriji cele Srbije

Kupite ili prodajte oštećeni automobil za delove i popravku. Ako imate stari, havarisani ili neispravni automobil, koji može da posluži za delove, pogledajte kategoriju "Oštećena vozila (za delove)" i postavite vaš oglas.

 

U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja vozila i vrste automobila, možete da pronadjete vozila različitih cena. Uz pomoć filtera, pretražite od najniže do najviše cene, odaberite grad u Srbiji i pronaćićete sve što vam je potrebno.

Prodaja oštećenih automobila

Automobil može postati neupotrebljiv iz više razloga, ono što vam preostaje je da ga čuvate neupotrebljivog u dvorištu, ili da zaradite novac tako što ćete da ga prodate. Razlozi zbog kog se neko odluči da uradi otkup slupanih, poplavljanih ili uništenih automobila su različiti. Najčešći razlog je otkup zbog delova koji će se iskoristiti u nekom drugom automobilu. 

Kada su u pitanju gradovi gde mogu da se pronadju havarisani automobili Beograd je polazna tačka, ali na našem sajtovi postoje oglasi na teritoriji čitave Srbije a neki od gradova sa najviše oglasa za auto za delove ili oštećena vozila su Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš.
Ka vrhu