Delovi za traktor | Srbija | Poljoprivredna i vozila za šumu | Rezervni delovi

Delovi za traktor - oglasi za prodaju

Delovi za traktor su osnovna oprema za svakog farmera koji poseduje traktor za poljoprivredne delatnosti. Kao što kaže izreka "bez alata nema zanata" tako i bez adekvatnih delova za traktor ne može da se uradi adekvatno posao. Često ti delovi nisu jeftini, kao što ni traktori nisu jeftini, pa poljoprivrednici gledaju da nađu najbolja mesta gde mogu da dođu do delova za svoj traktor. Mi se trudimo da Mojtrg.rs bude mnogima prvi izbor.

Delovi za traktor - saveti

S obzirom da je ovo stranica gde se prodaju delovi za traktor, to je pravo mesto ukoliko imate deo za prodaju kao i za one koji žele da kupe neki deo za svoj traktor. 

Preventivno održavanje traktora i delova za traktor

Traktor je najvažnije sredstvo za rad za svakog poljoprivrednika, pored kombajna. Od izuzetne važnosti je da se traktor održava na pravi način, vrše odgovarajući redovni servisi kao se ne bi došlo u situaciju da vam otkaže nešto na traktoru a baš ti delovi za traktor nema na tržištu ili se dugo čekaju. Zbog toga je tzv. preventivno održavanje prva linija odbrane za svakog vlasnika traktora. Ili bi tako trebalo da bude. Potrebno je da se popišu oni najvažniji delovi za traktor i da se posebno vode računa o ispravnosti istih a idealno bi bilo da se obezbedi da ti delovi za traktor u svakom momentu postoje u rezervi. Na primer, tu mislimo na filtere za gorivo koji mogu da se začepe od prljavštine ili kada je gorivo na niskoj temperaturi, ulje za motor i filteri za ulje koji se obično lako nabavljaju ali uvek je dobro imati u blizini, hildraulično ulje i filter, vazduh za filter, kaiš za alternator itd.

Delovi za traktor za traktor se lakše prodaju ako su korišćeni svega par godina. Takođe, delovi za traktor sa garancijom će uvek pre naći put do kupca nego polovni delovi za traktor bez garancije. Pored garancije, delovi za traktor će se lakše prodati ukoliko nudite post prodajnu podršku. Bez obzira kada je reč u kupovini novih ili polovnih, gledajte da delovi za traktor budu nabavljeni od pouzdanog prodavca koji ima višegodišnju reputaciju na tržištu.

Traktori iako robusni i sve savremeniji zbog velike eksploatacije se ponekad pokvare i zbog toga je preventivnno održavanje od izuzetne važnosti, kao i provera svih delova pre i nakon sezone kako bi se osigurao što duži životni vek traktora a isto će i delovi za traktor na taj način duže da traju.


Ka vrhu