Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Poljoprivredne mašine - prodaja traktora, kombajna, priključnih mašina i ostale poljoprivredne mehanizacije i vozila za šumu

Poljoprivredne mašine i ostala mehanizacija


Oglasi za prodaju svih vrsta poljoprivrednih mašina, od ručnog alata do traktora, kombajna, prikolica za traktore kao i vozila za šumu. Ponuda obuhvata oglase na teritoriji cele Srbije.

27 jan 12:20 Priključne mašine , Jagodina , Ćuprija

Cistac za sneg

Prodaja svih vrsta novih i polovnih poljoprivrednih mašina, novih i polovnih traktora, kosilica, trimera, glodalica, sejačica i drugih delova i opreme za poljoprivrednike.


Poljoprivredne mašine - prodaja traktora


Lista oglasa za prodaju traktora koja je najzastupljenija je u kategoriji "Poljoprivredna i vozila za šumu" su IMT traktori i fergusoni. Interesovanje za prodaju i kupovinu velikih traktora za upotrebu na većim farmama je takođe veliko, pa akoimate takav traktor u svom dvorištu oglasite ga na sajtu mojtrg.rs.


Kao i uvek, prvi utisak je veoma bitan za prodaju. Traktor koji dobro izgleda će se se lakše prodati ili barem imati više gledanja. To ne znači da je taj traktor bolji od nekog drugog ali samo je prezentacija bolje urađena. Pored profesionalnih slika u adekvatnom okruženju, pre svega mislimo u radnom okruženju na polju, dobro je da razmislite da postavite i video kako radi traktor jer to je ono što zanima potencijalne kupce koji gledaju poljoprivredne mašine kao što je traktor. Kada kažemo da traktor dobro izgleda mislimo i na to da bude čist a ne u izdanju kao nakon višednevnog rada u polju po kišnom vremenu. Poljoprivredne mašine, a među njima se ističu traktori i kombajni, spadaju u red najskuplje mehanizacije i potrebno je da uverite kupce da je ono što prodajete za njih stvarno najbolja investicija. To će naravno uticati i ako dajete određeni period na ime garancije.


Priključne poljoprivredne mašine


Ako želite da nabavite poljoprivredne i priključne mašine po povoljnim cenama, svakodnevno proveravajte oglase na sajtu mojtrg.rs. Svakom poljoprivredniku je potrebna različita poljoprivredna oprema i prateća mehanizacija da bi obradili svoju zemlju. Na sajtu Mojtrg.rs se prodaje širok asortiman priključnih mašina, glodalica, plugova, raspršivača, glodalica i kosilica.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija