Motori do 1000 evra | Srbija | Vozila

Stranica Motori do 1000 evra je namenjena vlasnicima motora koji koštaju do 1000 evra koji žele da postave oglas za svoj motor na prodaju ali i za one koji su zainteresovani za oglase gde su prikazani motori do 1000 evra.

Kupovina vašeg prvog motora ne bi bi trebala da bude isto toliko uzbudljiva kao vaša prva vožnja. Ukoliko ste prvi put poželeli da imate motor dok ste gledali Top Gun-u kako juri na svom motoru niste jedini. Međutim, kupovina dobrog motora sa ograničenim budžetom može da bude izazovno. Motori do 1000 evra bez obzira da li ih kupujete kao nove ili polovne iziskuju određena znanja koja ćemo pokušati da vam prenesemo na ovim stranicama. Motori do 1000 evra, pogotovo oni veći, nisu toliki čest izbor ali uz strpljenje i dobro istraživanje rezultat će biti uspešan.

Ukoliko su vaše interesovanje motori do 1000 evra, nevezano za to da li ste postojeći vlasnik jednog takvog i želite da ga prodate da biste kupili neki drugi ili ste budući kupac jednog takvog modela, ovo je prava strranica za vas.

Nema rezultata

Ovde su neke opcije pretrage...
  • Upotrebi *, primera radi *stolica* ili samo stolica za da vidiš sve oglase u kojima reč stolica je deo početka, kraja ili sredine neke reči.
  • Da dobiješ više rezultata upotrebi više reči između njih stavi ILI.

Opcije za pretraživanje

Pogledajte naše najnovije oglase


Danas 22:16 ,

Fiat Punto GT Turbo

900 EUR

Godina: 1998
Kilometraža: 180 000 - 189 999
Danas 22:13 ,

Export Vegetables Albania Diva Agro Import Export Vegetables

1 EUR

Godina: 2014
Kilometraža: 30 000 - 34 999

Motori do 1000 evra - na šta obratiti pažnju

Kupovina motora se razlika od kupovine automobila. Pre nego što pritisnete kvačilo potrebno je da razmotrite neke stvari. Jedna od tih stvari je za šta vam motor treba i kakvu vožnju želite da imate. Ukoliko vam je dovoljna gradska vožnja neki od modela Vespa-e i sličnih skutera će svakako biti dobar izbor. Međutim, to nisu motori za međugradska putovanja autoputem. Za tako nešto izbor će morati biti motori veće kubikaže gde su najpopularnije marke Kawasaki, Suzuki, Yamaha.

Motori do 1000 evra - sigurnost

Gradski motor je lako voziti, potrebno je samo poznavati saobraćajna pravila. Situacija sa većim motorima je nešto drugačija. Nije ništa komplikovano ali početnicima treba obično neko vreme da steknu sigurnost. Kada je reč o sigurnosti, pošto je vožnja motora u saobraćaju pa i onog najmanjeg mnogo manje bezbedna od vožnje bilo kog automobila, potrebno je da razmislite o nekom dobrom osiguranju u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti.

Motori do 1000 evra - saveti za kupovinu

Pronađite onaj motocikl koji vam odgovara

Motori ne dolaze sa delovima koji se mogu podešavati poput sedišta, kočnica itd. Zbog toga prilikom kupovine motora potrebno je da shvatite koji su to motori do 1000 evra koji vam odgovaraju i na kojima se prijatno osećate. Zapamtite - ono što vam deluje kao da vam odgovara u prodavnici ili na nekom placu ne znači da ćete imati isti takav osećaj dok budete vozili motor nekoliko kilometara van grada ili u gradu.

Postoje različiti tipovi motora ali se najčešće mogu klasifikovati kao skuteri koji su namenjeni za gradsku vožnju, sportski motori koji su namenjeni za one koji vole brzu vožnju i gde ste nagnuti napred dok vozite i tzv. kruzeri koji su namenjeni za duža putovanja gde ste u položaju kao da ste zavaljeni u fotelju dok vozite. Sportski motori nisu baš idealni za duže vožnje i za vožnje pri sporijim brzinama pa može da pričinjava probleme za ruke i donji deo leđa. Gradski motori do 1000 evra ili skuteri su idealni za početnike jer ste u istom položaju kao da vozite bicikl. Kruzeri su vrlo popularni ali mogu biti teški za navikavanje za početnike.


Ka vrhu