Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Polovna vozila na kredit - sva vozila na jednom mestu






Kupovina automobila ili većeg motora predstavlja jednu od najvećih investicija koju ćete imati u životu, vrlo verovatno odmah posle kupovine nekretnine. Zbog smanjene kupovne moći stanovništva mnogi su prinuđeni da kupe polovna vozila na kredit. Na Mojtrg.rs ćete moći pronaći polovna vozila na kredit i na taj način olakšati sebi proces kupovine automobila. Mnogi prodavci, kako fizička lica tako i auto placevi, omogućavaju da se kupe polovna vozila na kredit.



Nema rezultata

Ovde su neke opcije pretrage...
  • Upotrebi *, primera radi *stolica* ili samo stolica za da vidiš sve oglase u kojima reč stolica je deo početka, kraja ili sredine neke reči.
  • Da dobiješ više rezultata upotrebi više reči između njih stavi ILI.

Opcije za pretraživanje

Pogledajte naše najnovije oglase







Polovna vozila na kredit - saveti


Postoje različite opcije finansiranja kupovine automobila. Ponekad je najbolje da uzmete keš kredit jer ćete na taj način imati bolju pregovaračku moć sa prodavcima. Ako ste zainteresovani za polovna vozila na kredit potrebno je više nego ikad da znate koji je vaš budžet kako biste znali koliki kredit da podignete. Ukoliko već imate nešto svog novca možete uzeti kredit umanjen za taj iznos kako biste manje platili kamatu.


Polovna vozila na kredit - kako izabrati automobil


Kada kupujete automobil, pogotovo polovna vozila na kredit potrebno je da odredite dovoljno vremena za potragu i da budete strpljivi. Mnogi misle da će lako i brzo da izaberu auto za sebe čak i ako kupuju polovna vozila na kredit. Pogotovo ako imaju za sebe visoko mišljenje da su dobri poznavaoci automobila i da lako i brzo mogu da procene koji auto je dobar. Kada se kupe patike pa brzo puknu čovek je razočaran ali to su ipak patike. Greška koja se napravi pogrešnim izborom vozila će obično za rezultat da ima trošak od nekoliko hiljada evra.


Polovna vozila na kredit - izbor banke


Kao što je važno napraviti pravi izbor automobila, potrebno je napraviti i dobar izbor banke kada se kupuju polovna vozila na kredit. Različite banke nude različite uslove i kamatne stope za kredite pa tako za kredit od nekoliko hiljada evra možete uštedeti nekoliko stotina evra ako izaberete banku sa najboljom ponudom.


Polovna vozila na kredit - izbor prodavca


Jedan od preduslova da napravite dobar izbor kada kupujete polovna vozila na kredit je da pored toga da nađete auto koji želite da je i prodavac pošten. To važi kako za fizička lica a tako i za firme. Kada je reč o auto placevima preporučljivo je da se malo raspitate o njima, koliko dugo posluju, kakva su iskustva drugih kupaca, da li im je račun bio nekada u blokadi. Mnogi auto placevi daju na polovna vozila na kredit garanciju u trajanju od 6 meseci ili godinu dana i bitno je da znate da možete računati na njih da će garanciju ispoštovati ukoliko dođe do neželjenih situacija i da će i tada biti u poslu. Nadamo se da vam je sve ovo pomoglo da nađete polovna vozila na kredit.






Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija