Novi delovi za motore - na 1 klik od vas.


Stranica Novi delovi za motore u okviru najbrže rastućeg besplatnog oglasnika u Srbiji Mojtrg.rs omogućava da kupite ili prodate rezervne delove za motor, u ovom slučaju su to novi delovi za motore. U svakom slučaju da su novi delovi za motore, pogotovo ako su OEM modeli, često skupi ali to isto obezbeđuje najveću sigurnost kod vlasnika dvotočkaša.Novi delovi za motore mogu biti originalni delovi, znači od istog proizvođača kao postojeći deo na vašem motoru koji menjate. To je najbolja opcija kada možete da nađete dati deo i kada imate dovoljno novca. Mnogi vlasnici motora, najčešće usled manjka novca ili nemogućnosti da nađu originalni rezervni deo kupuju deo iste namene ali od drugog proizvođača. Ti takvi kupljeni novi delovi za motore često nisu ništa lošiji od originalnih delova, ali potrebno je znati kog proizvođača izabrati. Novi delovi za motore kao i sve nove stvari nude kao glavnu prednost garanciju i što možete da budete mirni više godina kada je reč o tom rezervnom delu.
Novi delovi za motore - uvod


Krstariti na vašem motociklu na otvorenom putu je verovatno jedan od najboljih iskustava koji ste imali. Međutim, motori kao što pričinjavaju veliko zadovoljstvo svojim vlasnicima mogu da zadaju i glavobolje kada se iznenada pokvare ili kada dođe vreme da se zameni neki rezervni deo. Nažalost, novi delovi za motore u velikom broju slučajeva kod različitih proizvođača nisu povoljni. To može da bude jer je sam po sebi taj deo skup, ili je taj deo redak pa se mora poslati iz neke druge zemlje ili sam brend drži cenu. Zbog toga želimo da pomognemo našim korisnicima da što lakše, što brže i što povoljnije završe kupovinu ili prodaju kada je reč o rezervnim delovima za motore.


Novi delovi za motore - ključni delovi za redovnu proveru


Redovna provera ključnih delova motora je važno da bi se utvrdilo kada je vreme da se zamene. Ispod smo naveli neke osnovne delove za motor koje treba često da proveravate, pogotovo pre nego što se odlučite za malo dužu vožnju, da biste znali da li treba odmah da se menjaju.


Pločice za kočnice


Kada god kočite, ova akcija uzrokuje niz događaja u kočionom sistemu. To uzrokuje da se pločice kočnica pritisnu rotor i zaustave moto. Zbog čestog korišćenja kočione pločice će vremenom da korodiraju.


Da biste bili sigurni dok vozite motor, redovno proveravajte pločice za kočnice i ako su tanje od 2mm treba da ih brzo zamenite.


Gume


Uvek proverite gume pre vožnje. Da li imaju neka oštećenja ili da li imaju previše ili premalo vazduha. Ukoliko primetite neko oštećenje potrebno je da odnesete kod mehaničara motor da pogledaju pneumatike. Ukoliko gume imaju dubinu šare 1-2mm potrebno je da se zamene.


Akumulator


Motocikl ide na benzin i akumulator. Možete proveriti nivo elektrolita akumulatora kada menjate ulje. Najčešće akumulatori kod motora imaju rok trajanja od 2 godina nakon čega treba da se zamene.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija