Objavljeno: jun 02 2016 10:23

Dvosoban konforanstan u centru grada

EUR

/ mesečno
Objavljeno: jun 02 10:23
Pregleda: 17
Izdaje se u najam dvosoban konforan namesten stan. Stan se nalazi u strogom centru grada, blizu su sve skolske i visosko skolske ustanove, opstina, sud, autobuska i zeleznicka stanica.
Stan je sredjen i opremljen novim, savremenim i modernim namestajem i elektricnim uredjajima i opremom. Nalazi sa suncane strane, prozracan je i dobro osvetljen.
Stan se greje na centralno grejanje, a poseduje i klima uradjaj i mogucnost prikljucka na bilo koju kablovsku televiziju i internet, po zelji zakupca.
Pre ulaska u stan, zakupac stana polaze garanciju u visini od 150 eura, koja se vraca u celosti pri izlasku iz stana ukoliko se stan vraca sredjen i da nema nikakvih ostecenje. Provera redovnosti izmirivanja ostalih obaveza kao sto su infostan sa grejanjem, struja, voda, odrzavanje liftova itd. vrsi se na svaka tri meseca od strane izdavaoca stana. Najmanji period na koji se izdaje stan je 12 meseci. Stan je odmah useljiv.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17
063644270

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija