Objavljeno: jan 26 2017 02:54

Dom za stara lica

EUR

Objavljeno: jan 26 02:54
Pregleda: 12
Prodaje se licenciran dom za stara lica (ustanova socijalne zaštite).
Ustanova je u radu. Poseduje licencu za rad, takođe i saglasnosti svih institucija koje su neophodne za obavljanje delatnosti smeštaja starih lica. Objekat ima 600m2 i izgrađen je na placu površine 29 ari. 10 ari pod šumom.
Poseduje građevinske i protivpožarne projekte u štampanoj i digitalnoj formi, uknjižen, sistem za dojavu požara, hidrantska mreža. Dnevni boravak na svakom spratu,u prizemlju preko 100m2 , 7 soba, svaka soba ima svoj toalet, LCD tv, toalet za osoblje, toalet za posetioce. Sve neophodne prostorije za nesmetan boravak u njemu: kuhinja, vešeraj, kotlarnica, garderoba, izolacija. Četiri ulaza u objekat. Potkrovlje nije iskorišćeno, površina oko 120 m2, mogućnost dodavanja soba i mokrih čvorova. Parking. Kupac može odmah nastaviti sa radom, bez hitne potražnje korisnika, zaposlenih, dobavljača itd. Poslovanje u plusu. Ako je potrebno, podrška i pomoć pri upoznavanju sa poslom, partnerskim organizacijama, dobavljačima, klijentima, izvođačima radova, koliko god je potrebno... Dobra reputacija, bez skandala, miran i povučen dosadašnji rad, uglavnom preko preporuke. Periferija Beograda, desetak minuta od Vidikovca, glavni put, autobuska stanica, apoteke, prodavnice, zanatlije...u neposrednoj okolini. Sva prateća dokumentacija vezana za objekat i licencu za rad do koje se jako teško dolazi. Postoji mogućnost zamene za nekretnine.



Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
0611599224

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija