Kompanijski oglas Objavljeno: maj 06 2015 11:48

Bagremov med

Objavljeno: maj 06 11:48
Pregleda: 9
Prirodno vrcani bagremov med spada u red najkvalitetnijih sortnih (cvetnih) medova. Dobija se od nektara drvenaste višegodišnje biljke Robinia psedoacacia – bagrem. Med je izrazito svetlo žute boje a može imati i zelenkastu nijansu. Karakterističnog je blagog i laganog ukusa i mirisa. Karakteriše ga i veća količina fruktoze u odnosu na glukozu, slabije kristališe te tako ostaje mesecima ne ukristalisan. Kod kristalizacije kristališe u sitnim finim kristalima. Bagremov med pomaže kod nesanice, odličan je za umirenje pogotovo uz čaj od kamilice ili mleko, otklanja vrtoglavice i doprinosi umanjenju posledica stresa. Posebno je zbog svojih karakteristika pogodan za decu i rekovalescente.
U skladu s prirodom

Sastav i doziranje:
Prirodno vrcani bagremov med.
Med je najbolje konzumirati jednu veliku kašiku ujutru pre obroka i jednu veliku kašiku uveče posle večere. Sportisti i ljudi s zdravstvenim problemima mogu uzimati duplu dozu.
Oprez za alergične na polen.
Opis linka

Pčelinjak Srdanov

Pčelinji proizvodi u kombinaciji s lekovitim biljem.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

9
0653742004

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija