Objavljeno: jan 23 2017 01:30

Moj Upravnik d.o.o.

Objavljeno: jan 23 01:30
Pregleda: 7
’’Moj Upravnik d.o.o.’’ je jedna od prvih kompanija u Srbiji za profesionalno upravljanje stambenim zgradama.Usluge upravnika zgrade su bazirane na individualnim zahtevima klijenata i pružanju podrške u svim legalnim i logističkim aspektima stanovanja i održavanja zgrada.
Koristeći inovativna rešenja i veštine svojih zaposlenih,kao i značajna iskustva iz inostranstva,kompanija neprekidno razvija optimalne koncepte za unapređenje kvaliteta kolektivnog stanovanja u skladu sa važećim zakonskim okvirima.
Zajedno sa našim partnerima i podizvođačima nastojimo da troškove upravljanja i održavanja stambenih i poslovnih objekata svedemo na najmanju moguću mer,te da svojim klijentim etažnim vlasnicima,koji su nam poklonili svoje poverenje,osiguramo brzu,kvalitetnu i pre svega stručnu pomoć.
Pored upravljanja zgradama u ponudi je čitav niz usluga kao što su:
Čišćenje
Tekuće tehničko održavanje
Održavanje liftova
Obezbeđenje zgrade
UPRAVLJANJE ZGRADAMA
Uspostavljanje standarda kroz organizaciju svih aktivnosti u zgradi,uspostavljanja efikasnog sistema naplate,povećanja bezbednosti zgrada kroz uvođenje sistema video nadzora i kontrole pristupa,ili povećanja energetske efikasnosti,je naš prioritet.Svim našim sadašnjim i budućim klijentima nudimo obavljanje svih poslova vezanih uz upravljanje stambenim i poslovnim zgradama a tu spadaju:
Konstituisanje Skupštine zgrade, izrada pečata,otvaranje tekućeg računa
Komunikacija sa nadležnim institucijama (JP “Gradsko stambeno,JKP “InfoStan”,Opština, Beogradske elektrane,Beogradski vodovod i kanalizacija..)
Kontrola održavanja higijene
Kontrola i održavanje
Osvetljenja
Lifta
Protivpožarnih sistema
Alarma
Grejača za rampu
Klime
Kontrola i komunikacija sa portirskom službom u zgradi
Prikupljanje ponuda za investicione radove
Nadgledanje i kontrola svih radova
Postavljanje finansijskih obaveštenja i dopisa na oglasnu tablu
Sakupljanje novca od stanara za redovno održavanje i investicione radove
Anketiranje stanara za eventualne nove investicije
Organizovanje sastanaka stanara
Podnosi tužbe u ime Skupštine zgrade
Sve usluge koje nudimo razdvojene su po paketima,ali smo spremni da ih modifikujemo i prilagodimo potrebama klijenata,sa željom da svaka stambena zgrada ima mogućnost izbora odgovarajućeg paketa usluga.
Za više informacija kontaktirajte nas na:
Telefon:
0600801816
0600801817
E-mail: [email protected]
Web: www.mojupravnik.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0600801816

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija