Objavljeno: nov 22 2013 11:16

Arena - reklamni prostor

EUR

Objavljeno: nov 22 11:16
Pregleda: 4
Beo - Export Nekretnine u saradnji sa Skupštinom stanara zgrade u ulici Bulevar Zorana Djindjića 75 nudi u zakup prostor za postavljanje reklame na krovu zgrade.

Dužina armirano betonske ploče na kojoj bi reklama bila postavljena i koja bi služila kao postolje je 7.5 metara, visina nije ograničena.

Oglasni prostor se nalazi na svega 275 metara vazdušne linije od Beogradske Arene (Kombank Arena) i nije zaklonjen ni sa čim, a ne postoji mogućnost da isti bude zaklonjen. Vidljiv je sa tri glavne strane Arene, glavnog ulaza na severu i jugu, kao i sa bočnog, zapadnog ulaza.

Po statistici u Areni se na svaki 3.2 dana održavaju dešavanja, koncerti,košarka,tenis,...
To je, ako uzmemo u obzir da je kapacitet arene do 20 000 gledalaca, da je ista godišnje zauzeta 114 dana, preko 2,2 miliona ljudi koji uđu u Arenu i koji vide buduću reklamu.

Takodje, oko 7 5oo vozila prođu svakodnevno ulicom Bulevar Zorana Đinđića koja je postala gotovo najprometnija ulica ovog dela Novog Beograda, kao i sedište većine svetski i evropski poznatih kompanija, banaka.

Uz to reklama je vidljiva i sa auto puta Zagreb-Beograd koji prolazi na udaljenosti od 335 metara vazdušne linije.

U priloženim fotografijama vide se i postojeće reklame u neposrednoj okolini, čisto radi poredbe brendova koji se reklamiraju kao i naš položaj u odnosu na njih.

Troškove električne energije za osvetljenje reklame kao i postavljanja i skidanja snosi zakupac.

Cena zakupa je 990 € mesecno.

Za više informacija i za pogledati pozovite Milana na 062 494 432 ili na email: [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
062494432

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija